Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ljubljana, 24. julij 2023 – Vrsta novih aplikacij za serijo Galaxy Watch prinaša bolj odzivno in prilagodljivo izkušnjo pametne ure s še več funkcijami za uporabnike naprav Galaxy. S storitvama Thermo Check in WhatsApp lahko uporabniki s svojega zapestja počnejo več kot kdaj koli prej.

   

  • Thermo Check: Zahvaljujoč novemu vmesniku za programiranje aplikacij (API) za merjenje temperature, ki je del Samsung kompleta za razvoj programske opreme Privileged Health (SDK) – uporabniki zdaj dobijo vse prednosti napredne infrardeče tehnologije merjenja temperature pri Galaxy Watch. Nova aplikacija Thermo Check uporabnikom omogoča preprosto merjenje temperature okolice, od hrane, ki jo zaužijejo, do vode, v kateri plavajo, in to brez fizičnega stika. Ta aplikacija bo kmalu na voljo tudi v Sloveniji. 
  • WhatsApp: Z novo razširitvijo enotnega ekosistema Wear OS lahko uporabniki Galaxy Watch5 in Galaxy Watch4 zdaj uporabljajo prvo aplikacijo WhatsApp za pametne ure. Aplikacija bo uporabnikom omogočila nadaljevanje pogovorov, glasovno odgovarjanje na sporočila in celo sprejemanje klicev, ne da bi jim bilo treba v roko vzeti telefon. 

  Z uvedbo teh novih funkcij postane uporaba ur Samsung Galaxy Watch serije še bolj vsestranska in preprosta. Še več jih bo predstavljenih na dogodku Galaxy Unpacked 26. julija ob 13. uri, Samsung pa si še naprej prizadeva, da bi bilo v seriji Galaxy Watch na voljo čim več širokega ekosistema aplikacij in da bi bila izkušnja uporabnikov čim boljša.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.