Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip5 je globalna medijska znamka TIME uvrstila na seznam najboljših inovacij za leto 2023, ki delajo svet boljši, pametnejši in zabavnejši. To prestižno priznanje Galaxy prejema že tretje leto zapored.

  Za sestavo seznama za leto 2023 je TIME svoje urednike in dopisnike po vsem svetu pozval k nominacijam, pri čemer je vsakega nominiranca ocenil glede na ključne dejavnike, vključno z izvirnostjo, učinkovitostjo, ambicioznostjo in vplivom.

  Samsung Galaxy Flip5

  Samsung Galaxy Flip5

  Ikonični Galaxy Z Flip5 ima nov videz in optimiziran dizajn, zaradi česar je naprava, ki se prilega vsakemu žepu in je kot nalašč za samoizražanje brez kompromisov pri funkcionalnosti. Napredne funkcije odklenejo edinstvene izkušnje, ki oblikujejo vsakdanje življenje, kot je novi večji zunanji zaslon, ki uporabnikom pomaga, da se hitro osredotočijo na najpomembnejša obvestila in ponuja neskončne možnosti personalizacije.

  Samsung Galaxy Flip5

  Samsung Galaxy Flip5

  Galaxy Z Flip5 postavlja nov standard in prinaša revolucijo ter načine na katere ljudje komunicirajo s svojimi napravami. Lahko ga primerjamo z izumom, ki spreminja naš način življenja, dela, zabavo in razmišljanja o novih možnostih.

  Samsung Galaxy Flip5

  Samsung Galaxy Flip5

  Več o tem, kaj o telefonu Galaxy Z Flip5 menijo ustvarjalci revije Time, preberite tukaj

   

   

  O podjetju Samsung Electronics

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

   

  O priznanjih Najboljše inovacije v reviji TIME

  Že več kot dve desetletji uredniki revije TIME vsako leto izpostavijo najbolj vplivne nove izdelke in ideje v izdaji TIME Best Inventions (Najboljše inovacije). Za pripravo letošnjega seznama so urednike in dopisnike časopisa TIME po vsem svetu ter prek spletnega prijavnega postopka zaprosili za nominacije, pri čemer so posebno pozornost namenili rastočim področjem, kot so umetna inteligenca, zelena energija in trajnost. Nato so vsakega kandidata ocenili na podlagi številnih ključnih dejavnikov, vključno z izvirnostjo, učinkovitostjo, ambicioznostjo in vplivom. Rezultat je seznam 200 prelomnih inovacij in 50 inovacij s posebno omembo.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje