Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Aparat WS-101 je vsestransko uporaben Zhoulin Bio-Spectrum terapevtski aparat. Primeren je za domačo in profesionalno uporabo v različnih terapevtskih studiih ter lepotnih in masažnih salonih.  S pridom ga lahko uporabljajo za preventivo preobremenjeni ljudje, ljudje v stresnih poklicih, športnike, starejši, otroci, mladostniki, kot tudi nežnejši spol za kakovostno ohranjanje prožnejše kože.

   

  WS-101

   

  Odlikuje ga njegova vsestranskost in prilagodljivost, saj se preko zglobov poljubno nastavlja po višini in v vse želene smeri. Tudi sama glava je vrtljiva v dveh smereh.

  Kako deluje

  Aparat postavimo na ravna tla. V času terapije smo lahko v sedečem ali ležečem položaju. Aparat ima 2 pregibna zgloba, zglobno vrtljivo glavo in nastavitev višine. Aparat lahko zelo natančno nastavimo na obolelo mesto ali na priporočljivo akupresurno točko po shemi. Omogoča nam doseganje poljubne točke na telesu. Aparat ima dvostopenjsko nastavitev moči žarenja in časovno stikalo ter STOP gumb.
  Odlikuje ga zelo enostavna uporaba, primeren za je kurativo, kot za preventivo, za vse člane družine, zato je nepogrešljiv terapevtski aparat vsake družine.

   

  Za rokovanje in uporabo ne potrebujemo nobenih medicinskih predznanj. Uporabljamo ga po priloženih navodilih in po priporočilih prodajalca.

   

  ws-101

   

  Bio-Spectrum je patentirana tehnologija in mednarodna blagovna znamka, ki temelji na 30 letnih kliničnih raziskavah!

   

  Kaj pravijo klinične raziskave

  Aparati Zhoulin Bio-Spectrum temeljijo na več kot 30 let mednarodnih kliničnih raziskav in testov. Na Kitajskem se aparate uporablja tudi v uradni medicini na številnih področjih. Klinični testi so bili izvedeni in potrjeni iz strani USA S-FDA na sledečem:

  – interna medicina: bronhitis, astma, gastritis, hepatitis, razjede, driska, zaprtost
  – kirurgija: pri okužbah in zdravljenju ran,
  – ortopedija: bolečine v mišicah, artritis, zvini.
  – bolezni kože: herpes zoster, ekcemi, dermatitis, opekline, zaležanine, omrzline.
  – ginekologija: vnetja medenice.
  – pediatrija: mumps, pljučnice.

  Katera so glavna področja uporabe

  Vzpodbuja delovanje kardio vaskularnega sistema, pospešuje metabolizem in revitalizira tkiva, regulira živčni sistem in delovanje žlez z notranjim izločanjem, izboljšuje in krepi celoten imunski sistem. Aplikacije v preventivi in kurativi pospešuje mikrocirkulacijo, regulira živčni sistem, krepi imunski sistem, odpravlja težave pri stresu, pospešuje obnovo celic, uravnava telesno težo, poskrbi za lepši izgled vaše kože in krepi delovanje različnih telesnih funkcij.

  Za koga je aparat primeren? 

  Primeren je za ljudi prav vseh generacij: starejše, odraščajoče, primeren za negovanje kože, za kakovostnejšo spolnost, najmlajše, managerje in poslovne ljudi, športnike in rekreativce, prav tako je učinkovit pri hujšanju in odpravi celulita.

   

  Te zanima več? TUKAJ si lahko prebereš več o Bio-spectrum, ki se že več kot 15 let ukvarja z izvajanjem biospectralnih terapij!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje