Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Tvoja družba in prijateljice se v desetih letih lahko zelo spremenijo. Stara si 22 let in zdi se ti, da imaš najboljše prijatelje na svetu, a skozi leta spoznaš, da temu ni ravno tako. Ampak to sploh ni slabo! Prepričani smo, da si tudi ti skozi desetletje spoznala naslednjih 6 stvari oziroma si lahko prebereš kaj boš po vsej verjetnosti ugotovila tudi sama!

  1. Nekateri prijatelji pač niso več vredni tvojega časa

  Ko se spreminja tvoje življenje in prioritete, začneš spoznavati, da nekateri ljudje ne “pašejo” več v tvoj svet… Morda si kar naenkrat s prijateljico nimata več kaj veliko za povedati. Morda niti nimaš toliko časa za druženje in nekateri ljudje niso vredni tistega dragocenega časa, ki ga imaš. Spominjaj se dobrih spominov in se obenem zavedaj, da je popolnoma OK nekatere ljudi pustiti za seboj in preprosto iti naprej.

  2. Si vzeti čas za tiste, ki predstavljajo velik del v tvojem srcu

  Med službo, treningom ter fantom in serijami, si je težko najti čas samo zase. Ampak zelo pomembno je vzdrževati odnos s tistimi, ki ti res veliko pomenijo! Pomisli, kaj vse si že dala skozi s to osebo, koliko ti pomeni in kje vse se še vidiš v prihodnosti z njo. Kakovostno prijateljstvo je treba vzdrževati tako kot zvezo!

  3. Težko in hkrati lahko je najti prijatelja v 30-ih

  Si starejša in zdaj že točno veš, kakšne lastnosti želiš in kakšnih nočeš pri prijatelju, kar po eni strani pomeni, da boš verjetno potrebovala dlje časa, da boš našla nekoga zaupanja vrednega. Ampak glede na to, da točno veš kakšno prijateljico želiš, boš s to osebo hitro postala noro dobra prijateljica – takoj ko jo najdeš!

  4. Na koncu 20-ih boš imela manj prijateljev …

  … ampak bodo najboljši. Tvoja velika družba se bo počasi zmanjšala. Nekateri se bodo preselili daleč stran in ne bodo najboljši prijatelji na daljavo, nekateri se bodo preveč zavezali k službi ali družini. Nekateri se bodo drastično spremenili. Nekateri ne bodo mentalno rasli s tabo in tako naprej … Ampak tisti, ki bodo ostali, bodo tisti pravi, ki so zlata vredni!

  5. Nekatere osebe se pač ne spremenijo na bolje

  Ljudje bodo zlobni do tebe, tudi po srednji šoli. Nekatere osebe, celo odrasli s službo, družino, poročeni so še vedno grozni tako kot v srednji šoli. Nekateri se pač ne spremenijo. Nasvet je isti kot v srednji šoli – ignoriraj in pojdi naprej svojo pot, te osebe pa pusti za seboj.

  6. Ne bodi tiho

  Če te nekaj resnično moti, se o tem s prijateljico pogovori. Morda se ji sanja ne, da kaj počne narobe oziroma nekaj, kar tebe očitno moti in verjemi – pogovor lahko reši toliko stvari, tudi vajino prijateljstvo. To pa lahko postane ali še bolj močno ali pa obe spoznata, da se vajino prijateljstvo zaključuje. V vsakem primeru, boljše imeti dobro in odkrito prijateljstvo kot pa neiskreno. In seveda obratno – če se prijateljica želi pogovoriti s tabo, poslušaj, sodeluj in jo poskusi razumeti.

  20-ta

  Si našla bejbe, brez katerih si ne predstavljaš življenja? Potem vzdržuj prijateljstvo še naprej!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje