Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Konec leta se bliža z nesluteno hitrostjo in zdaj je  najboljši čas, da razmislite o svojem naslednjem pametnem telefonu.

  Izbira telefona ni igra »an ban pet podgan« in hitro je lahko to nakup »mačka v žaklju«. Odločitev zato sprejmite po tehtnem razmisleku in na podlagi dejstev. Med vsemi zadnje mesece prestavljenimi novostmi obstaja ena nadvse prepričljiva izbira. Telefon z odličnim naborom funkcij, uravnoteženimi zmogljivostmi, in kar je daleč najbolj pomembno, po zares odlični ceni. Uganili ste. Gre za Huawei nova 9 in tu je pet razlogov, zakaj bi ga morali uvrstiti na vrh seznama želja.

  Neverjeten zaslon

  Ne glede na to, ali se veliko zadržujete na prostem ali raje doma v miru gledate digitalne vsebine na svoji mobilni napravi, čudovit zaslon pametnega telefona Huawei nova 9 vas prav gotovo ne bo razočaral. 16,68-centimetrski (6,57-palčni) zaslon sposoben prikazati 1,07 milijarde barv s 120-herčnim osveževanjem, 300-herčnim vzorčenjem plasti občutljivim na dotik in barvnim obsegom P3, brez dvoma ustvari gladke in poglobljene slike polne podrobnosti. Hitro osveževanje zaslona, ki ni ravno pogosto v tem razredu naprav, nudi fantastično uporabniško izkušnjo že med preprostimi opravili, kot je brskanje po vsebinah spletnih strani.

  Vsestranske kamere Ultra Vision AI Quad

  Zaradi hitrega življenjskega ritma je Huawei ustvaril pametni telefon, na katerega se lahko vedno zanesete. Podnevi in ponoči. Opremljen je s sistemom kamer Ultra Vision. Vključuje 50-milijonsko glavno kamero z barvnim filtrom RYYB in tipalom velikim 1/1,56 palca, ki z visoko občutljivostjo na svetlobo omogoča zajem zelo kakovostnih fotografij, 8-milijonsko kamero z utraširokim kotom, 2-milijonskima globinsko in bližinsko kamero, ki jo lahko prizoru približate na razdaljo samo 4 centimetre, in 32-milijonsko sprednjo kamero z 1/2,8 palčnim tipalom. S tolikšno fotografsko vsestranskostjo lahko zajemate fotografije visoke ločljivosti neodvisno od časa dneva. K temu dodajte edinstveni algoritem za nočne portrete Super Night Selfie, ki zmanjša digitalen šum in rekonstruira ozadje. Tako dobite popoln pametni telefon za nočno fotografiranje. Ne glede, ali gre za nočne pokrajine ali nočne potrete, so fotografije svetle, toda ne preveč osvetljene, medtem ko so podrobnosti v temnejših delih lepo vidne. Pametni telefon Huawei nova 9 podpira upravljanje barv (Full-Path P3 Colour Management) od zajema tipala, obdelave signala, hranjenja fotografij do prikaza na zaslonu, da v fotografijah in video posnetkih dejansko zajamete natančno tisto, kar vidite na lastne oči.

  Baterija, ki traja in traja

  Na voljo je veliko zmogljivih pametnih telefonov, vendar so le redki sposobni zagotoviti sprejemljivo življenjsko dobo baterije. Ko se izprazni, namreč ni več pomembno, kako zmogljiv je, saj ga lahko uporabite le kot obtežilnik papirja. Ravno tako je nadležno, če polnjenje izpraznjene baterije traja predolgo.

  Huawei si je pri zasnovi novega telefona zadal cilj, da bo njegova baterija zlahka sledila sodobnemu hitremu življenjskemu tempu. S kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem z močjo 66 W Huawei SuperCharge, vam dejansko ne bo treba skrbeti, da bi vas presenetila prazna baterija. Zasluga za dolgo življenjsko dobo gre še zasnovi baterije in učinkovito z umetno inteligenco podprto tehnologijo varčevanja Huawei AI Power Saving. V testih je polnjenje do 100 % trajalo vsega 38 minut, kar je bilo do nedavno mogoče le v primeru uporabe baterij z dvema celicama.

  Telefon za igričarje?

  Pametni telefon Huawei nova 9 je po zaslugi rešitve Touch Turbo, ki vključuje 300 Hz vzorčenje na dotik občutljive plasti zaslona, nadvse primeren za igranje mobilnih iger. Zlasti v nekaterih igralnih scenarij je namreč pomembna pravočasna in natančna zaznava mesta dotika. Zaslon zato nudi izredno hiter odziv na dotik, kar je priročno v strelskih igrah, saj neposredno vpliva na stabilnost in natančnost merjenja ter posredno na dosežen rezultat. Pametni telefon Huawei nova 9 vam bo pomagal, da boste vedno v vrhu najbolj uspešnih igralcev.

  Fantastičen videz

  Tehnološke naprave, ki nas ves čas spremljajo, postanejo dodatki, s katerimi izražamo slog, okus in vse pogosteje osebnost. Z izredno tankim in lahkim ohišjem v dveh čudovitih barvah, vedno elegantni črni in zvezdnato modri, je Huawei nova 9 dodatek, ki vam bo pomagal izraziti modni slog. Ker sta sprednja in zadnja stran telesa rahlo ukrivljeni, je naprava debeline 7,77 mm in teže 175 g prav tako izredno udobna za držanje.

  Huawei nova 9 je že na videz drugačen od drugih enobarvnih telefonov. Površina modrega modela je namreč narejena po posebnem postopku, ki ji daje prelivajočo teksturo in obenem preprečuje prijemanje prstnih odtisov.

  Vključuje trgovino AppGallery

  Pametni telefoni Huawei nova 9 so opremljeni z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo. Uporabniku so na voljo trgovina z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevidi Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij. V trgovini AppGallery, ki z več kot 730 milijoni mesečno aktivnih uporabnikov sicer velja za eno od treh največjih na svetu, lahko uporabniki najdejo ogromno najnovejših in najbolj priljubljenih globalnih in lokalnih aplikacij, kot so mBills, NLB Klikin, mBank@Net, VALU, TomTom GO, HERE WeGo in številne druge.

  Novo iz Huawei

  Poleg telefona srednjega razreda Huawei nova 9 je Huawei na nedavni evropski predstavitvi na Dunaju predstavil še pametno uro Huawei Watch GT 3 in omejeno izdajo brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds Lipstick. Neopažen pa ni ostal niti telefon Huawei nova 8i, ki navdušuje z izjemno ceno 349 €.

  Več informacij o novostih Huawei obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje