Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V družbi je potenje pogosto videno kot nekaj slabega. Potenje na napačnem mestu, ob nepravem času zna biti resnično nerodno, še posebej, če si v službi, na javnih prostorih ali romantičnem zmenku, ko se začneš potiti od živčnosti. Popolnoma te razumemo, če se ti je to že kdaj zgodilo! Ampak veliko ljudi ne ve, da je potenje pravzaprav zdrava stvar in zelo pomemben proces za tvoje telo. 

   

  Znojenje lahko sprožiš s cardio treningi, seksom, pohodom v gore, obiskom v savno …

  1.Visoko intenzivni intervalni trening!

  Ti ni do posta, po napornem vikendu polnem hrane in alkohola? Bi se znebila vseh strupov, ki jih kar čutiš v svojem telesu? Prečisti se in naredi trening! Potenje bo izločilo del alkohola, holesterola in soli! Vendar se ne odloči za trening joge, ampak s cardio treningom poskrbi, da se res dodobra preznojiš!

  2. Adijo ledvični kamni!

  Znojenje zmanjša možnost ledvičnih kamnov! Res je! Glede na raziskave pomaga znoj preprečevati nastanek ledvičnih kamnov. S potenjem naravno odstranimo telesno sol in s tem se lahko kalcij boljše shrani v kosteh. Ker so ledvični kamni v večji meri sestavljeni iz soli in kalcija, lahko znojenje zmanjša tveganje za nastanek prav teh.

  3. Lepša koža!

  Znojenje pripomore k temu, da imaš manj aken. Toksini se sproti izločajo iz telesa in odpirajo pore. Koža tako lažje diha! Paziti moraš le, da pot obrišeš sproti in preprečiš, da se ta posuši na koži, tako da zamaši pore.

   

  Znojenje je naraven in nujen proces! In obstaja več načinov, kako se dobro prepotiti: cardio treningi, savne, seks, pohod v gore… Ni pomemben način, samo da se spotiš!

   

  Preznoji se v Biospectrum centru! 

  Zhoulinova medicinska naprava biospectrum posnema elektromagnetni spekter človeškega telesa in tako vpliva na znojenje in pospeševanje izločanja strupov iz telesa.

  Biospectrum tehnologija ima tako edina velik frekvenčni razpon, od 0,5 mikrometra do 10.000 mikrometrov. Za primerjavo: druge naprave (svetlobne lučke) imajo le 0,49 do cca 2 mikrometra, infra ima od 2 do 25 mikrometrov, magneti pa delajo čisto v drugem območju, ne v človeškem spektru.

  Terapije potekajo z biospectrum napravami, v biospectrum centru. So celovite in zajemajo celo telo hkrati, vršijo pa se v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Tvoje telo se bo tako dobro preznojilo, s tem pa iz sebe izločilo vse strupe in druge nečistoče. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležiš na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamejo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7  v povprečju ali celo več – odvisno od primera. Še ena prednost biospectrum naprav, v primerjavi s podobnimi, je ta, da so Zhoulinove primerne za vse generacije.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje