Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nisi prepričana, če z njim samo izgubljaš čas? Preberi naslednje vrstice, se končno prepričaj in končaj že enkrat to fantazijo z »G. Napačnim«!

  Seveda je na celotno razmerje iz tvoje perspektive (razumljivo) težko gledati objektivno. Le zakaj bi torej zapravljala čas z napačnim, morda celo neprimernim moškim, ko pa je v morju še toliko drugih rib?

  1. Preveč je zaposlen, da bi te videl

  Moški so precej enostavna bitja: če te želi videti, bo našel čas – če te ne želi, bo našel izgovor.

  Primer: spoznala sta se na socialnem omrežju, nekaj časa online flirtala in se naposled dobila na kavi. Zmenek je bil super – uživala si in lahko bi prisegla, da je užival tudi on. Po prvem zmenku si verjetno še vedno veliko dopisujeta, kljub vsemu pa on kar ne more in ne more najti časa za ponovno snidenje. Hmmm, ne razumem…

  Očitno sva se skupaj imela lepo, ves čas se pogovarjava… Dobro jutro! Očitno si ostala v fantazijskem svetu – v realnosti namreč vsakdo najde čas za pristne stike, če si tega želi. Tvoja simpatija očitno obožuje tipkanje in na žalost verjetno nisi edina, s katero si dopisuje. Gre za čisto preprosto »pumpanje« samozavesti. Beži stran!

  1. Pravi, da si ne želi razmerja

  Že na začetku ti je povedal, da ne želi ničesar resnega, a te kljub temu gleda s tistim pogledom in te skuša nasmejati.

  Ob njem se počutiš tako dobro, morda se celo držita za roke, zato v hipu pomisliš: »Morda si je premislil!«.

  Dobro jutro! Če bi si premislil – in verjemi, da si ni – bi bila ti prva oseba, ki bi ji to verjetno povedal. Ne glede na to, kako lepo se imata skupaj, si ne želi obveznosti, ki jih prinaša razmerje. Na žalost je čas, da odkorakaš stran…

  1. S tabo se druži le v skupini

  Kako to sovražiš! Vedno, res vedno, se najde neki tip, ki ti pozornost posveča le, ko se ob večerih družite v skupini. Med tednom oziroma v »tistem času vmes« pa popolnoma ponikne. No, ne popolnoma – včasih ti na Facebook napiše kratko sporočilce ali pa stisne like na eno od tvojih fotk.

  Zakaj te še vedno ni povabil ven?! Je sramežljiv, morda zaseden? Izgovori so pravzaprav v tvoji glavi. Dobro jutro – dejanja še vedno pomenijo več kot besede!

  Tudi če ti pove, da te ima rad in je še vedno preveč zaseden, je prvi del povedi verjetno resničen, a kljub temu – takšen moški razmerja ne postavlja na prednostno listo svojih proritet. Če ti to ni všeč, žal ni moški zate. Adijo!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje