Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zima je čas, ko potrebujemo zanesljivo in udobno obutev, ki nas bo ohranjala tople in suhe v različnih vremenskih pogojih. Gore-Tex velja za sinonim suhih in toplih stopal v prav vseh vremenskih neprilikah. Sprehod v snegu je lahko neskončno romantičen, če nas ne spremlja neprijetna mokrota v čevljih, ki se kaj kmalu razleze v mraz po celem telesu in rada konča s prehladom.

  Ara Shoes zato že leta prisega na Gore-Tex membrano. Gre za inovativen material, znan po svoji izjemni sposobnosti ohranjanja suhosti in obenem omogočanju dihanja stopalom. To je ključnega pomena v zimskih razmerah, kjer se soočamo s sneženjem, dežjem in taljenjem snega. Gore-Tex preprečuje vdor vode, hkrati pa omogoča izstop vlage, ustvarjajoč optimalno mikroklimo znotraj čevlja.

  monaco2

  Zakaj prav Gore-Tex?

  1. Nepremočljivost

  Gore-Tex je znan po svoji vrhunski nepremočljivosti. Zimske razmere pogosto vključujejo mokre in spolzke površine, zato je ključno imeti obutev, ki odbija vodo. Gore-Tex membrana zagotavlja, da stopala ostanejo suha tudi v najzahtevnejših vremenskih pogojih.

  1. Dihanje

  Edinstvena lastnost Gore-Texa je njegova sposobnost dihanja. Medtem ko skrbi, da voda ostane zunaj, omogoča tudi izhod vlage, ki jo povzroča znojenje stopal. To je ključnega pomena za udobje, saj lahko zaradi preznojenih stopal ravno tako pride do občutka hladnih nog.

  1. Toplota

  Poleg nepremočljivosti in dihanja Gore-Tex dodatno deluje kot izolacijski material, ki ohranja toploto stopal. To je še posebej pomembno v hladnih zimskih dneh, ko se soočamo z nizkimi temperaturami. Ara Shoes z Gore-Texom zagotavljajo, da bodo vaša stopala ostala prijetno topla in suha, ne glede na vremenske razmere.

  1. Trajnost

  Gore-Tex je nedvomno znan tudi po svoji vzdržljivosti. Zimska obutev ara Shoes s tem materialom ni le funkcionalna, ampak tudi trpežna, kar omogoča dolgotrajno uporabo.

  In če smo včasih Gore-Tex povezovali s pohodniško obutvijo in modeli, ki so močno spominjali na gojzarje, je danes ponudba nadvse modna, zato boste z lahkoto tudi to vrsto obutve kombinirali k najljubšim kavbojkam, hlačam ali celo obleki. Lahki, topli, neskončno mehki in nepremočljivi – gležnjarji Monaco vam bodo zlezli pod kožo in vam hladne zimske dni predstavili v povsem novi, udobnejši, luči!

  Največjo izbiro ara Shoes obuutve boste našli na prodajnih mestih ara Shop Ljubljana in Maribor, Maximarket, Mass, Pami in prodajalnah Kopitarna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje