Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Bogate in razkošne ogrlice so trend že nekaj časa in zdi se, da se to še ne bo spremenilo. Za to obstaja dober razlog: prava ogrlica lahko ponese katero koli obleko na povsem drugo raven. Ali z drugimi besedami – ogrlice so resnično preprost način, kako preoblikovati navaden kos oblačila v nekaj posebnega…

  Ogrlice, ki dajejo izjavo so trenutno zelo moderne, poleg tega pa jih lahko dodate k oblačilom, ki so včasih videti malce hmmm….dolgočasna. Če o nakupu takšne ogrlice niste prepričani, potem je tukaj 10 razlogov, zakaj bi jo morali kupiti.

  10 razlogov, zakaj bi si morali kupiti TISTO posebno in čudovito ogrlico, ki se poleg vsega še sklada z vašo osebnostjo:

  1. Ogrlica DOLGOČASNO oblačilo spremeni v ZANIMIVO.

  Posebna verižica naredi katerokoli oblačilo takoj bolj zanimivo. Lahko jo nosite k obleki, ki jo imate že nekaj časa v omari (veste katero, kajne?) ali pa k hlačam, krilu, …. možnosti so neomejene.

   

  2. Ogrlica vsakdanje oblačilo NADGRADI.

  Dodajanje ogrlice priložnostni obleki daje nepričakovan zasuk. Hkrati pa navadna bela srajca postane takoj bolj posebna, če ji dodate čudovit dodatek.

   

  3. Ogrlica daje več MOŽNOSTI.

  Ali ste že kdaj gledali v svojo omaro in si mislili “Nimam ničesar za obleči!” Nič hudega, to počnemo prav vse, pa čeprav je naša omara polna oblačil. Rešitev? Značilna ogrlica. Trdno verjamemo v to, da so verižice in nakit manjkajoči košček garderobne sestavljanke in lahko dejansko izboljšajo celotno garderobo!

   

  4. Ogrlica DOPOLNI vaš celoten izgled.

  Ne bojte se seznaniti z drznimi barvami – samo pazite, da bo celotno oblačilo z dodatki vred delovalo preprosto, še posebej uhani. Saj si verjetno ne želite, da bi izgledali, kot da ste stari pet let in ste ravnokar ušli iz mamine omare, kajne?

   

  5. Ogrlica PREUSMERJA pozornost.

  Včasih je drobna pozornost vse, kar ženska potrebuje.

   

  6. Ogrlica vas naredi bolj SAMOZAVESTNE.

  Te ogrlice se ne imenujejo posebne kar tako. Poskusite nositi čudovito, polno in trendovsko verižico, pa boste videli, da bo samozavest kar vela iz vas. Lep občutek!

  7. Ogrlica RAZBIJA črno barvo.

  Ne razumite nas narobe – vsi imamo radi črno barvo. Toda črna lahko po nekaj časa postane precej dolgočasna. Dodajte zanimive barve, oblike in razbijte to monotonost. Celoten izgled pa zaključite še s čudovito šminko.

  8. Ogrlica vam vbrizga malce več OSEBNOSTI.

  Res je, da garderoba o vas pove veliko. Nošenje posebne ogrlice vam da priložnost, da (končno) malce bolj izrazite svojo osebnost. Pisani dragulji, močne verige ali geometrijske oblike – videti je, da vam ustreza.

   

  9. Ogrlico OPAZIJO.

  Ste že kdaj bile prisiljene v skrajno nerodno in neprijetno situacijo, ko niste vedele kaj narediti ali izreči? No, nakit pomaga. Nakit lahko vzpostavi takojšnjo povezavo, saj vas nekdo pohvali ali pa vi pohvalite svojega sogovornika.

  10. Z ogrlico ste enostavno VIDETI BOLJE.

  Kot je dejala slavna stilistka Mary Alice Stephenson: “Na soncu nosite cekine, na rokavu vaše srce in ne pozabite, vse izgleda bolje z nasmehom in lepo ogrlico!”

   

  Za ogled drugih bogatih in raznolikih ogrlic KLIKNITE TUKAJ.

   


   

  Čudovite in polne ogrlice na slikah najdete v spletni trgovini Lideja.

  Lideja vam nudi -20% popust na celoten nakup z vpisom kode CAELLE20 na blagajni v zavihku »Uporabi kupon«! Veljavnost kupona je do 31.8.2015.

  Lideja

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje