Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Čevlji v nude odtenkih so verjetno najbolj vsestranski ženski čevlji, ki jih lahko kupite – brez njih zagotovo ne bi bilo modnih ikon! Za vse vas, ki še vedno dvomite, da je lahko par nude petk vaša najboljša investicija v čevlje, smo pripravili nekaj najboljših nasvetov in trikov, s katerimi se vam ne bo nikoli več zataknilo ob izbiri pravih čevljev za svoj stajling.

  Kaj pravzaprav sploh so nude čevlji?

  Izraz pokriva široko paleto kožnih barv, od blede porcelanaste do bogatega espresso odtenka. Izbira je odvisna od vašega lastnega odtenka kože.

  Kako izbrati pravi odtenek?

  Ko izbirate pravi odtenek nude čevljev zase, upoštevajte nasvet vrhunskega oblikovalca čevljev, Christiana Louboutina: “Izberite čevlje, ki so odtenek ali dva svetlejši oziroma temnejši od odtenka vaše kože.” Takšna kombinacija bo namreč naredila tisti pravi magični učinek podaljšanja vaših nog.

  Kakšne so prednosti nošenja nude čevljev?

  Najpomembnejša prednost je zagotovo vizualno podaljšanje vaših nog. Nosite jih lahko praktično k čemerkoli in ker boste potrebovale zgolj ene čevlje za več različnih stajlingov, boste konec koncev privarčevale tudi nekaj denarja.

  Kaj obleči k nude čevljem?

  Enostaven odgovor bi bil: karkoli vam poželi srce. Da bo izbira vendarle lažja, pa smo vam pripravili nekaj modnih predlogov za dih jemajoč videz.

  Formalne in posebne priložnosti

  Nude čevlji vam omogočajo, da bo vaša skrbno izbrana ekstravagantna večerna ali cocktail obleka v središču pozornosti. Z nude čevlji lahko nadgradite celo klasično črno ali belo obleko in pričarate uglajen videz. Ne glede na to, ali ste na poroki ali greste ven s prijateljicami, bodo nude čevlji poskrbeli za popoln zaključek vašega videza in trendi izgled brez pretiranega truda.

  Posloven izgled

  Nude, bledi ali bež odtenki čevljev so perfektna izbira za profesionalno službeno okolje. Kombinirajte kitten petke ali nizke polne petke z ozkim krilom do kolen ali elegantnimi, krojenimi hlačami. Poleg celodnevnega udobja boste pridobile še eleganco, ki jo bodo opazili vsi.

  Vsakdanji videz

  Nude čevlji s polno peto izgledajo naravnost božansko v kombinaciji z vsakdanjim, športnim videzom. Ujemajo se s počitniškimi kratkimi hlačami in mini krilom. Izberite tisto višino pete, v kateri se počutite najbolje. Nude salonarji s polno ali široko peto se še posebej dobro ujemajo s frfotajočo obleko in dolgimi ohlapnimi hlačami. V kolikor želite doseči maksimum optičnega podaljšanja nog, pa izberite nude stiletto petke, kot to pogosto storijo zvezdnice. Priporočamo čevlje znamke ara, ki je dobro znana po udobju, tudi zaradi polovičnih številk in različnih širin kopit, v zadnjem času pa so dali veliko poudarka tudi na modne trende. V kombinaciji s kavbojkami v dolžini gležnja, boste tako zadeli zmagovito kombinacijo!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje