Denar lahko kupi marsikaj, a ljubezni ne more. V vrtincu slave, prepolnih urnikov in pomanjkanja zasebnosti razpade marsikatera zveza, ki je na očeh javnosti. Preberite, kateri zvezdniški pari so svojim razmerjem v letu 2013 dali »rdečo luč«.

 

Justin Bieber in Selena Gomez

V začetku minulega leta so po medijih začele krožiti govorice da je najstniški parček, ki je skupaj zdržal za njuna leta občudovanja vredni dve leti prekinil svojo zvezo. Selena se je prijateljicam bojda potožila, da sta se med skupnim oddihom v Mehiki neprestano prepirala, kar naj bi tudi botrovalo njunemu razhodu. Po koncu zveze je izdala kar nekaj uspešnih singlov, ki so se znašli visoko na Billboardovi lestvici, Justin pa je stolpce tabloidov polnil s takšnimi in drugačnimi izpadi. Bo leto 2014 zanju prelomno in bosta našla pot drug k drugemu?

 

Khloe Kardashian in Lamar Odom

Da zadeve med Khloe in Lamarjem niso v najlepšem redu so gledalci resničnostne serije Keeping up with Kardashians opazili že poleti. Par, ki se je poročil po samo štirih tednih poznanstva je v decembru tudi javno oznanil konec svojega zakona. Kot razlog za ločitev sta navedla prevelike osebnostne razlike, verjetno pa razlogi za konec ljubezni med ljubljencema medijev tiči tudi v številnih obtožbah o Lamarjevi nezvestobi.

 

Madonna in Brahim Zaibat

Že ptički na strehi čivkajo o tem, da Madonna preferira precej mlajše ljubimce. Par je skupaj preživel kar tri leta in verjeli smo, da je Brahimu uspelo to, kar marsikomu pred njim ni- ukrotiti tako svojeglavo žensko kot je Madonna. Par je kot razlog za konec zveze navedel službene obveznosti, saj sta v minulem obdobju živela vsak na svojem koncu- Madonna v New Yorku, Brahim pa v Franciji, kjer trenutno žanje uspeh zaradi sodelovanja v francoski različici Plesa z zvezdami.

 

Miranda Kerr in Orlando Bloom

Poti priljubljenega igralca in uspešne manekenke ter nekdanje pripadnice Viktorijinih angelčkov so se po šestih letih skupnega življenja razšle v oktobru. Njuni predstavniki so povedali, da ostajata dobra prijatelja in da bosta zavoljo sinka Flynna, ki se jima je rodil v letu 2011 še naprej ohranjala pozitivne odnose- pohvalno!

 

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

16. septembra 2013 je odjeknila novica, da sta po štirih letih zveze in leto dni dolgi zaroki stike prekinila pevka Miley Cyrus in mladi igralec Liam Hemsworth, brat bolj poznanega Chrisa Hemswortha. Vprašanje ki se rado pojavlja je, ali je razpad zveze kriv za trenutno abstraktnost Mileyinih nastopov in njeno kar malce ekscentrično obnašanje. Par, ki se je spoznal na snemanju filma The Last Song je navkljub svojim rosnim letom obetal veliko, zato je bil marsikdo ob uradni potrditvi o koncu zveze še kako presenečen.

 

George Clooney in Stacy Keibler

George Clooney ostaja eden izmed najbolj zaželjenih hollywoodskih samcev, v čigar črni knjižnici so se znašla imena številnih lepotic, med drugim Renee Zellweger, Lisa Snowdon, Elisabetta Canalis in nenazadnje Stacy Keibler, ki ga tako kot njene predhodnice ni mogla pripraviti do tega, da bi dahnil usodni da (in to navkljub svojim rokoborskim spretnostim!). Glavni razlog za večino od prekinitev razmerij je bojda Georgeova nepripravljenost na skok v zakonski jarem in dejstvo, da si nikakor ne želi postati oče. Oči medijev so uprte v tvojo naslednjo potezo, g. Clooney, le katera bo naslednja grela tvojo posteljo?

 

Nicole Scherzinger in Lewis Hamilton

Verjamemo, da tudi vi težko sledite vzponom in padcem v njunem razmerju- zdi se da prekineta vsak drugi mesec, potem pa se hitro spet pobotata in zanetita govorice o skorajšnji zaroki. Pa vendar naj bi bilo tokrat zares konec; pevkini predstavniki za stike z mediji so kot razlog za (vnovičen) konec zveze s prvakom Formule 1 navedli zasedene urnike in gomilo obveznosti, vendar pa se zna glede na zgodovino njunih prekinitev kaj kmalu zgoditi, da ju bomo na naslovnicah revij videli zaljubljena kot še nikoli.

 

Novinarka: Pia Fekonja

Foto: Pinterest