Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  S to plemenito in človekoljubno donacijo je Skupina Supernova polepšala praznike več kot stotim družinam, ki pomoč najbolj potrebujejo.

  Skupina SUPERNOVA je z božično akcijo virtualnega prižiganja lučk na Super jelki s pomočjo svojih kupcev in sledilcev uspešno zbrala zastavljeni znesek 10 tisoč evrov za pomoč družinam v stiski po vsej Sloveniji. Z donacijo, ki je v teh predprazničnih časih še kako dobrodošla, je Skupina Supernova polepšala praznike več kot stotim socialno ogroženim družinam.

  Celoten znesek donacij so v obliki darilnih kartic Supernova predali organizaciji Zveza prijateljev mladine Slovenije, ki jih je nato razdelila družinam v stiski.

  Spomnimo, da je bil že en klik dovolj, da so se virtualno prižgale lučke na Super jelki, ki je od 28. novembra zbirala klike na spletni strani Skupine Supernova. Vsaka prižgana lučka je pomenila 1 € donacije za pomoč socialno ogroženim družinam.

  »Ponosni in veseli smo, da nam je s to gesto uspelo združiti ljudi v humanitarni akciji in le z enim klikom polepšati praznike številnim družinam. Skupina Supernova je znana po svojem humanitarnem delovanju. Naša želja pa je bila zbrati celotno skupnost, da duh božiča skupaj ponesemo tudi v domove ogroženih, da bodo tudi oni s svojimi najbližjimi uživali v praznikih za bogato obloženo mizo, kot se za ta praznični čas spodobi,« so poudarili v Skupini Supernova.

  Skupina Supernova bo svoje aktivnosti še naprej usmerjala v humanitarno delo in pomoč lokalnim skupnostim, da bi prispevala k njihovemu razvoju in izboljšanju kakovosti življenja soljudi.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje