Ko načrtujemo počitnice včasih nimamo vpliva na to, da se na njih odpravimo, ko nimamo menstruacije. Pa tudi včasih nas lahko ta gospodična preseneti – ponavadi ravno takrat, ko imamo oblečene najljubše bele jeans kavbojke. Nekaterim ženskam menstruacija med počitnicami predstavlja kar nekaj težav, še posebej, če uporabljajo tampone ali pa vložke. Ampak potovanje si lahko s pravo izbiro higiene naredite veliko bolj prijetno, kot si lahko mislite!

Čas je, da spoznaš svojo novo prijateljico

Spoznaj Lalicup, ki bo poskrbela, da boš živela lepše, boljše in predvsem bolj udobno življenje med menstruacijo. Govorimo o menstrualni skodelici, ki ne povzroča neprijetnega vonja, je okolju prijazna in zdrava alternativa. Omogočila ti bo brezskrbno uporabo med potovanji, saj ima zahvaljujoč inovativno zasnovi večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča. Ima mehak in raztegljiv pecelj, ki med nošnjo ni moteč, kar pomeni, da boš lahko popolnoma uživala med dogodivščino v tujem mestu, naravi ali pa na morju!

Pa še uporaba je tako enostavna! Menstrualno skodelico splahneš z vodo ali očistiš s čistilnim robčkom nekajkrat dnevno, v povprečju 2 do 4 na dan. Ko jo odstraniš iz nožnice – pri čemer se ob ustreznem ravnanju s krvjo ne boš umazala nič bolj kot pri menjavi tampona – njeno vsebino zliješ v straniščno školjko, skodelico splahneš ali obrišeš s čistilnim robčkom, nato pa jo ponovno vstaviš. Preprosto, kajne?

black_lalicup

Potovanja bodo od zdaj naprej s Lalicup brezskrbna in popolna!

Menstruacija na morju? Najmanjši problem!

Skodelica učinkovito deluje tudi kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico med kopanjem v kadi in plavanjem v bazenu ali morju. Zato jo lahko brez skrbi uporabljaš tudi na počitnicah na morju, wellness oddihu ali pa med bolj aktivnimi počitnicami, saj je skrbno zasnovana in izdelana iz mehkega medicinskega silikona tako, da ne povzroča neprijetnega občutka med aktivnim preživljanjem časa.

Poleg polnega kovčka hudih “outfitov” rabiš še …

Naravni čistilni gel LaliWash, nad katerim boš navdušena! Uporabljamo ga za intimne predele in za čiščenje menstrualne skodelice. Zaradi skrbno izbrane blage formule je primerno tudi za zelo občutljivo sluznico. Naravni izvlečki delujejo protivnetno, antibakterijsko in pomirjujoče.

Gel vsebuje visoko vsebnost rastlinskih izvlečkov iz žajblja, nemške kamilice in hamamelisa ter eterična olja geranije, čajevca, sivke in grenivke. Sestava je dodatno obogatena z bioaktivno mlečno kislino. Osnovo čistilnega gela sestavljajo nežna penilna sredstva rastlinskega izvora ter bio gel aloje. Naravni izvlečki delujejo sinergijsko in kožo pomirjajo, primerno očistijo, izdatno navlažijo in preprečujejo nastanek neprijetnih pojavov ter vnetij. Aromatične sestavine čistilnega gela pomagajo preprečevati nastajanje neprijetnega vonja in zagotavljajo celodnevno prijetno in naravno svežino. Bioaktivna mlečna kislina skrbi za nego in zaščito naravnega pH ravnovesja intimnih predelov.

                      LaliWash zagotavlja popolno svežino ves dan!

LalIWash

Ustrezna intimna higiena je še posebej pomembna v času menstruacije, nosečnosti, poporodni dobi in menopavzi!

Nova torbica?

Tvoja nova prijateljica je navdušena nad torbicami, tako kot ti, zato ji izberi LaliCup torbico, ki je namenjena shranjevanju menstrualne skodelice. Narejena je iz netkanega materiala, ki je zelo zračen, vendar preprečuje, da se na skodelico nabira nesnaga, prah in druge nečištoče, ki so lahko v torbici ali omari. Tako lahko svojo LaliCup brez skrbi nosiš na potovanja, saj je diskretno pospravljena v torbici z zadrgo. Na voljo pa je v modri, oranžni, roza, vijolični in zeleni barvi!

 

 

lalicup_torbica