Valentinovo, dan zaljubljenih, se nezadržno približuje, zato je zadnji čas, da začnete z zbiranjem idej in pripravami na presenečenje svoje ljubljene osebe. Za vas smo zbrali nekaj idej, ki vam lahko pomagajo, da boste pripravili nepozaben dan.

Uvertura v romantični dan
Zjutraj vstanite nekoliko prej kot sicer in svoji ljubljeni osebi pripravite zajtrk. Lahko pripravite kaj posebnega, na primer poširana jajčka na toastu z avokadom in kalčki, zagotovo pa bo tudi povsem preprost zajtrk vaši ljubezni narisal nasmeh na obraz. Pladenj s hrano, ki mu ali ji ga prinesete v posteljo, naj krasi rdeča vrtnica, ki je simbol ljubezni.

Naj bo v pričakovanju
Tekom dneva mu/ji pošljite kakšno sporočilce z namigi, kaj bosta počela zvečer. Dami lahko v službo pošljete šopek rož s sporočilcem, kdaj naj bo pripravljena na odhod.

Večer naj bo vajin
Idej, kaj početi na večer dneva zaljubljenih, je neskončno. Romantična večerja je seveda prva ideja, lahko pa se odpeljeta na bližnji hrib in si privoščita piknik ob gledanju zvezd (če bo premrzlo, imata lahko mini piknik kar v avtu). Podajta se na romantični sprehod po mestu in zavijta na koktajle v priljubljen bar ali pa imejta piknik ob svečah kar v lastni dnevni sobi. V vsakem primeru ne pozabita na dobro penino, ki že od nekdaj velja kot vino slavja in vajina ljubezen si to zagotovo zasluži. Nas je navdušila romantično rožnata penina rosé iz Vinske kleti Zlati grič.