Zanimiva besedna zveza bi lahko pomenila marsikaj, a gre v principu za zdravstveno terapijo, ki lahko pomaga na različnih življenjskih področjih. Imate težave s partnerjem, morda težave v službi ali pa vas muči le slaba volja?

V splošnem gre za tehniko, ki naredi preboj v starih vzorcih, navadah in omejitvah ter nam pomaga, da se osvobodimo in prerojeni zremo v novo resničnost. V takšno, ki si jo želimo.

Tehnika deluje v kvantnem polju, zato so spremembe hipne. Razliko boste zatorej občutili takoj. Ampak, ali ni za spremembe potreben čas? Morda ne … Kaj, če so to le iluzije, omejitve, ki obstajajo v naših glavah?

Spremembe JE mogoče doseči hitro, največje omejitve so namreč v nas samih. Ali bi verjeli, da je na področju kariere, medsebojnih odnosov, zdravja, uspeha, samozavesti in odklepanja talentov spremembo možno doseči v hipu? In kako izgleda terapija s kvantnim prebojem? Strokovnjak se z osebo najprej pogovori o področju, na katerem posameznik želi spremembo, zanimivo pa je, da pred terapijo ne potrebuje dodatnih podatkov o osebi, saj bi to le blokiralo sam proces dela. Med terapijo oseba, ki prejema terapijo, oblečena leži na masažni mizi in se poskuša popolnoma sprostiti. Lahko se zgodi, da stranka celo zaspi, kar je zaželeno, saj se tako um ne vpleta v proces. Po končani terapiji sledi pogovor o dogajanju med terapijo – o morebitnih ovirah, spremembah in tako naprej. Terapija traja od 25 – 45 minut. Odvisno od posameznika in njegovih želja ter blokad. Kaj se zgodi po terapiji? Po terapiji se bodo spremembe začele takoj. Če boste želeli spremembo na področju medsebojnih odnosov, bo to vidno že v naslednjih urah. In seveda boste to tudi – jasno – opazili. Je v vašem življenju morda oseba, ki vam otežuje vsakdanje delovanje ali pa si želite, da bi objekt vašega poželenja končno »uzrl« vaše bistvo?

Ne bojte se, zgodilo se bo. In to veliko prej, kot ste morda pričakovali. Na terapijo, ki bo v hipu spremenila vaše življenje, se naročite na naslednji povezavi www.romanacrcek.com.