Juhej, Dashbox se po krajšem premoru vrača. Za tiste, ki ga še ne poznate: Dashbox je nov, zabaven način odkrivanja ter nakupovanja kozmetike. 

Sem pridobila tvojo pozornost? Da nadaljujem….Vsak mesec na dom dobiš 4 – 5 luksuznih kozmetičnih izdelkov polne velikosti. Do danes sem prejela že tretji paket, vsakič je v njem nekaj drugega. Od izdelkov za nego kože, pilingov, do dekorativne kozmetike. Vsega po malo! Kar je pravzaprav odlično, saj si verjetno nihče ne želi kopičiti in preizkušati le eno vrsto izdelkov.

IMG_0016

V januarskem Dashboxu sem dobila kar 6 izdelkov, in sicer:

ALPSTORIES GEL ZA TUŠIRANJE: Znamke AlpStories še ne poznam, po imenu sodeč temelji na sestavinah, ki izvirajo na sončni strani Alp. Res je. Naravna kozmetika združuje zdravilno moč Alp! Koža je po uporabi gela mehka in navlažena, saj med drugim vsebuje tudi aloe vero.

ALPSTORIES MLEKO ZA TELO: Svoj večerni tretma sem nadaljevala z mlekom za telo, iste znamke. Etiketo sem seveda temeljito prebrala in me veseli, da mleko ne vsebuje parabenov in umetnih barv ali vonjev.

WIMPERNWELLE BLEŠČICE: Se ti zazdi, da kdaj pa kdaj obstaja čas, ko si lahko brez mirne vesti naneseš bleščice? Te lahko uporabiš kot nanos na sence ali pa na nohte. Samo pazi – če si jih boš nanašala na oči, ne pozabi na bazo, ki deluje kot fiksator.

Pust

MAKE UP REVOLUTION, VIVID BAKED OSVETLJEVALEC: Highlighter poznam, odličen je za dni, ko si zaželim svežega videza. Z osvetljevalcem sem se seznanila šele lansko leto, pred tem ga nisem uporabljala. Nič hudega, če ga tudi ti še ne znaš, k sreči na youtube obstaja že veliko videov. PS. Nekatere ga uporabljalo s prsti, sama pa ga raje s čopičem. Priporočam!

JOHNNY ORGANIC, KAKAVOV PILING: Narejen, da napada celulit, strije, akne in ekcem. 100% naraven in presen. Sama ga uporabljam po savnanju. Rezultat? Mehka, navlažena in gladka koža! Od vseh izdelkov v Dashboxu, je tale zagotovo moj najljubši. Uporablja ga tudi moj partner. Tako je, izdelki v paketku niso namenjeni samo ženskemu spolu!

FARMASI RDEČILO ZA USTNICE IN LIP GLOS: 2 izdelka v enem. Šminka in lip glos se barvno ujemata, sama imam barvo številka 03.

Dashbox paket

DashBox priporočam vsem ženskam, ki ste tako kot jaz že pozabile, kako je nakupovati in preizkušati novo kozmetiko. Poleg tega zagotovo nimate toliko časa, da bi postavale po drogerijah in drugih kozmetičnih trgovinah. Je res, kajne?

Še nekaj drugih razlogov, zakaj bi si tudi ti morala privoščiti Dashbox:

  • ker si tudi verjetno naveličana enih in istih blagovnih znamk, ki dominirajo kozmetičnim trgom,
  • ker si ljubiteljica kozmetike,
  • ker rada preizkušaš naravne in neškodljive kozmetične izdelke,
  • ker ne veš, kje vse bi lahko iskala novo kozmetiko,
  • ker si radovedna in ker rada odpiraš privlačne paketke, ki jih pred tem še temeljito pretreseš!
  • ker si želiš, da te takšen paketek čaka doma, pred domačim pragom,
  • ker za svojo prijateljico iščeš unikatno darilo. Z Dashboxom jo boš zagotovo prijetno presenetila.

Želiš preveriti kaj sem prejela v drugih dveh Dashbox paketkih? Opisa najdeš tu:

Dashbox