V tem mesecu, splošno gledano, bomo vse stvari urejali na harmoničen oziroma umirjen način, kar nam bo omogočilo uspeh na vseh življenjskih področjih. Reševati moramo začeti določene življenjske situacije. Izogibajmo pa se raznim razpravam ali sporom. Povsod pokažimo pomirjenost.

Vibracije tega meseca nam lahko omogočijo, da doživimo lepe trenutke v ljubezni, prijateljstvu in v družinskem življenju. Za zaljubljene je to trenutek za utrjevanje zveze. Pride lahko do zaroke, poroke ali pa do spočetja otroka. Samski lahko spoznajo osebo s katero bodo želeli vstopiti v zvezo.

V primeru, da v zvezi že nekaj časa prihaja do nesoglasij, se te težave lahko sedaj uredijo na umirjen način. Partnerjema je dana možnost, da lažje gresta vsak po svoji življenjski poti. Vseeno, če to kaže na ločitev. To je sedaj za njiju najbolje.

V tem mesecu je tudi čas, da začnemo razmišljati o nakupu oziroma renoviranju bivalnega prostora.

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

 

Pripraviti in organizirati se morate tako, da bo v tem obdobju vse minilo brez velikih resnejših posegov. Že v naslednjem mesecu boste na koncu ciklusa, zato ni dobro kar koli začeti na novo. Čeprav finančno stanje ne bo tako slabo, se morate izogibati vseh poslov, ki zahtevajo večja vlaganja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

 

V tem mesecu boste našli izhod iz blokad. Ne začnite ničesar novega, temveč zaustavite ali prekinite določena neugodna dela ali delovanja. To je čas načrtovanja bodočih dogodkov in vsega, kar se mora zgoditi v prihodnjem obdobju. V primeru, da ste že imeli rojstni dan, bo nastopil čas pozitivnih sprememb, ki jih je treba izkoristiti.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

 

Prejeli boste moč, ki jo potrebujete, da boste uresničili svoje načrte. To je obdobje začetka novega ciklusa in dobro je začeti s spremembami. Nadzirali boste svoja čustva in v vsa svoja dejanja boste vložili potrebno količino razuma.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

 

Prešli boste skozi neko svoje usodno stanje. To je obdobje, ki vam lahko prinese prihodke in dobiček, vendar morate paziti na izdatke, saj so možne denarne izgube, škode in blokade.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

 

Potrudite se, da svoje čustveno življenje uredite na najboljši način, saj boste v tem obdobju čustveno slabotni in občutljivi. Imeli boste povečano intuicijo, zato se večkrat ravnajte po njej. Tako se boste izognili impulzivnim reakcijam.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

 

Ta mesec vam bo prinesel napore, bremena, skrbi in slabe vidike. Najlažje jih boste premagali z delom, saj se boste na ta način osvobodili negativne energije. Na dogajanja ne boste imeli veliko vpliva, saj boste porabili več energije kot običajno, kar lahko ogrozi vaše zdravje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

 

Delajte vse, kar si želite. Gradite, sprehajajte se, potujte in počnite vse tisto, kar je dobro za vas in vašo družino. Po prejšnjem napornem mesecu se boste počutili osvobojeni in vsako omejevanje boste razumeli kot ogrožanje. V povezavi z delovnim in stanovanjskim prostorom se vam bodo zgodile lepe spremembe.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

 

V tem mesecu lahko doživite lepe trenutke v ljubezni, prijateljstvu ali družinskem življenju. Razmišljati morate o ustvarjanju družinskega življenja ali nakupu stanovanja, ker obstajajo osnove za nekaj takega.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

 

V tem mesecu se vam lahko zgodi, da bo to čas velikih preizkušenj, in ne glede na vašo zavidljivo energijo, lahko zapadete v veliko krizo, tako fizično kot psihično. Namesto, da se vznemirjate, raje skrbite za svoje živce; uporništvo, ki je sicer vaša lastnost, pa raje usmerite v duhovno izobraževanje, učenje, druženje, pomagajte drugim…, da bi lažje prebrodili to obdobje.

 

Irena Tarhoa Šek, numerologinja

 

Spletna stran: www.numerologija.net

E-mail: irena.sek@numerologija.net