Lepota z Beverly Hillsa

Ste vedeli, da medijska diva Oprah Winfrey preleti tudi do 3.000 kilometrov za svoj nepogrešljiv lepotni ritual? Se vam zdi, da bi Eva Longoria tudi brez make upa izgledala odlično? Kako lahko Jennifer Aniston vedno in povsod izgleda tako elegantno, a kljub temu naravno? Spoznajte skrivnost številnih hollywoodskih zvezdnic in vstopite v svet oblikovanja obrvi …

Oprah

Lastnica blagovne znamke Anastasia Soare je svoj smisel za estetiko in oblikovanje nadgradila z diplomo na univerzi za arhitekturo in pričela ustvarjati svojo zgodbo o lepoti. Danes jo vsi modni poznavalci in ljubitelji lepote imenujejo kraljica oblikovanja obrvi, njen priznani salon na Beverly Hillsu pa je poznan kot tempelj oblikovanja obrvi. Blagovna znamka Anastasia Beverly Hills ponuja celovito paleto izdelkov za oblikovanje in nego obrvi. Njena posebnost so šablone iz upogljive plastične mase, ki so odličen pripomoček za vzdrževanje pravilne oblike obrvi, za mnoge pa je nepogrešljiv pripomoček rožnata pinceta z ročno brušeno jekleno konico, ki se odlikuje po kirurški natančnosti in izpuli tudi najkrajše dlake. Vsi lepotni pripomočki so vrhunske kakovosti, dermatološko preizkušeni in dolgo obstojni.

Anastasia-Soare-2-720x1024-210x300

Oblikovanje obrvi je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in predvsem mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice, arkadne kosti in oči ter vsekakor tudi na barvo las. Vse, ki se želite prepustiti natančnim rokam izurjenih strokovnjakinj, vabimo v lepotne salone s certifikatom za oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills, katerih seznam lahko najdete na naši spletni strani. S široko ponudbo izdelkov pa lahko pravilno obliko obrvi vzdržujete tudi sami, naj bo to doma, v službi ali na potovanju.

Naročite si izdelke za oblikovanje obrvi in zablestite kot hollywoodske zvezdnice! Več o blagovni znamki Anastasia Beverly Hills.

Foto: Anastasia Beverly Hills