Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Okolju prijazna sončna linija ne zagotavlja le izjemne zaščite pred soncem, ampak tudi odraža zavezanost blagovne znamke Pupa Milano k ohranjanju in negovanju okolja.

  V današnjem svetu je ključno, da podjetja dajejo prednost trajnosti in aktivno prispevajo k ohranjanju našega planeta. Pupa Milano razume to odgovornost in je sprejela pomembne korake, da zagotovi, da so naši izdelki iz sončne linije okolju prijazni skozi celoten življenjski cikel.

  Sonce je simbol energije, užitka in sprostitve, a da bi lahko uživali na soncu brez posledic, ga moramo razumeti in se znati zaščititi.

  Varna zaščita: Ultra vijolični žarki sestavljajo kar 95 % žarkov UVA, vključno z dolgimi žarki UVA in 5 % žarkov UVB. Poleg UV sevanja se nas dotikajo tudi infrardeči žarki in povzročajo poškodbe kože.

  Pupa zagotavlja za učinkovito zaščito naše kože z mešanica uravnoteženih UVB, UVA in dolgih UVA filtrov. Najnovejša generacija učinkovin, ki preprečujejo in ustavljajo poškodbe, ki jih povzročajo UV in IR zrak. Ekskluzivna sestavina melastim tech melaninski stimulator omogoča hitro in dolgo obstojno porjavitev.

  Ključne značilnosti okolju prijazne sončne linije Pupa Milano:

  Eko prijazna formulacija: Sončna linija Pupa Milano je izdelana s poglobljenim razmislekom o okolju. Formule so skrbno zasnovane z namenom, da minimizirajo vpliv na morsko življenje in koralne grebene ter zmanjšajo spust ogljika med procesom izdelave. Pupa sončna linija vsebuje formule z nižjo koncentracijo filtra kot tradicionalne kreme za sončenje z ZF ter brez oksibenzona, ki je domnevno eden najbolj škodljivih filtrov za morski ekosistem. Z uporabo okolju prijaznih sestavin in trajnostnih proizvodnih praks, Pupa Milano postavlja nov standard za izdelke za nego kože med sončenjem in po njem.

  Celovita zaščita pred soncem: Vsak izdelek iz sončne linije zagotavlja obsežno zaščito pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Pupa Milano razume pomen zaščite kože pred sončnimi žarki. V svoj razvoj  je vključila vrhunsko tehnologijo, ki zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito pred soncem

  Negovalni učinki na kožo: Sončna linija Pupa Milano ne zagotavlja samo zaščite pred soncem, temveč tudi neguje in vlaži kožo. Izdelki so obogateni z negovalnimi sestavinami, kot so antioksidanti in vlažilci, ki pomagajo ohranjati zdrav in sijoč ten kože tudi pod soncem in nego po sončenju za telo, lase.

  Raznolike možnosti: Sončna linija zajema širok nabor izdelkov, ki zadovoljujejo različne želje in potrebe. Od lahkih sončnih krem do toniranih vlažilcev in izdelkov za nego po sončenju – Pupa Milano zagotavlja, da lahko vsakdo najde popolno rešitev za svojo rutino nege kože ob sončenju in po njem.

  Z izbiro okolju prijazne sončne linije Pupa Milano lahko potrošniki uživajo v sončnih žarkih odgovorno, ne da bi pri tem ogrozili svojo zavezanost do okolja. Pupa Milano ostaja zavezana trajnosti in nenehno išče inovativne načine za zmanjšanje svojega ekološkega odtisa.

  Sončna linija Pupa Milano vsebuje:

  1. Pupa SUN SPRAY SPF 15 200 ml, PMPC:26,99€
  2. Pupa SUN SPRAY SPF 30 200ml, PMPC:27,99€
  3. Pupa SUN SPRAY SPF 50 20ml, PMPC: 28,99
  4. Pupa SUN CREAM SPF 30 200 ml, PMPC: 27,99€
  5. Pupa SUN CREAM SPF 50 200ml, PMPC:28,99€
  6. Pupa SUN UNGUENT INT.TAN. 200ml, PMPC:27,99€
  7. Pupa SUN TANNING WATER 400 ml, PMPC:24,99€
  8. Pupa SUN AFTER-SUN MILK 400 ml, PMPC:25,99€
  9. Pupa SUN BABY&KIDS MILK SPF50+ 2, PMPC: 34,99
  10. Pupa SUN INVISIBLE TWO-PHASE 15 SPF: 25,99€
  11. Pupa SUN INVISIBLE TWO-PHASE 30 SPF 25,99€

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje