BRIDGET HALL

Leta 1998 je Leo zapustil svojo prvo manekenko, Bridget Hall. Sama sicer zanika, da bi se med njima karkoli sploh dogajalo.

BRIDGET HALL

KRISTEN ZANG

Model Kristen Zang je z Leonardom hodila dve leti (1996-1998), spremljala ga je tudi na premiero filma Romeo + Juilet. Čeprav je časopis The New York Daily News poročal, da je Kristen “ljubezen njegovega življenja,” ga je ona kmalu zapustila. Domnevno zaradi njegove nezrelosti.

KRISTEN ZANG

HELENA CHRISTENSEN

Leo in model znamke Victoria’s Secret, Helena Christensen, sta se dobivala po premeri filma Titanic.

HELENA CHRISTENSEN

NATASHA HENSTRIDGE

Še ena od mnogih prijateljic, Natasha Henstridge, ki je zaslovela s filmom Species. Z Leonardom sta se dobivala leta 1997.

NATASHA HENSTRIDGE

AMBER VALLETTA

Tabloidi navajajo, da je Leonardo Amber videl v neki reviji in prosil svoje ljudi, naj jo poiščejo. Kratka romanca je bila le v letu 1998.

AMBER VALLETTA

EVA HERZIGOVA

Še ena Victoria’s Secret lepotica. Leo se je tudi z njo dobival 1998. Njihova 1-mesečna afera je nepotrjena, morda zato, ker je bila Herzigova takrat poročena z bobnarjem skupine Bon Jovi.

EVA HERZIGOVA

GISELE BÜNDCHEN

Gisele Bündchen se je z Leonardom dobivala kar 5 let, romanca se je končala 2005. Čeprav so se njune poti razšle, Gisele pravi: “Zelo sem ga spoštovala in mu želim samo najboljše.”

GISELE BÜNDCHEN

BAR REFAELI

Leonardo ni dolgo ostal samski, istega leta je namreč spoznal še Bar Refaeli.

BAR REFAELI

BLAKE LIVELY

Leo se je leta 2011 dobival tudi z Blake Lively. Takrat je znan vir poročal, da Leo še nikoli ni hodil z dekletom, ki bi znalo tudi kuhati. Ampak, tudi ta zveza se je končala, tokrat že po petih mesecih. Potem je Blake spoznala Ryana Reynoldsa, s katerim je danes poročena, skupaj pa imata tudi otroka. Leo si je medtem poiskal še več lepih deklet.

BLAKE LIVELY

ERIN HEATHERTON

Leo se je z Erin dobival 10 mesecev (2012), dokler nista šla narazen. Domnevno zaradi svojih “norih urnikov.”

ERIN HEATHERTON

KELLY ROHRBACH

Leo je začel hoditi s Kelly Rohrbach, Sports Illustrated modelom, spomladi leta 2015. Pojavile so se celo govorice o zaroki, ampak njuna zveza ni trajala, v začetku leta 2016 sta se namreč že razšla.

KELLY ROHRBACH