Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsako sekundo v življenju imate izbiro; lahko ste pomirjeni ali pod stresom.

  Ko ste pomirjeni, privlačite pozitivno energijo, stvari se kar na enkrat začnejo dogajati in zdi se, kot da se bo vse (ali pa se je morda že) uredilo. Nasprotno pa, ko ste razjarjeni in slabe volje, v življenje žal prikličete negativno energijo. Za to seveda ne gre kriviti vaše sodelavce, šefa, partnerja ali prijatelje – svoj upravljalec ste le in samo VI!

  Tu je torej nekaj nasvetov, kako v življenje priklicati pravo (dobro in pozitivno energijo) – le dosledno se jih držite in opazujte, kaj se bo zgodilo…

  1. Začnite dan z meditacijo

  Ostanite pri osnovah! Naj meditacija postane vaš prvi jutranji opravek. To vas bo pomirilo, rutina pa bo v vaše življenje prinesla ravnovesje. Samo sprostite se in pustite, da občutje miru postane vaša navada. Če želite, lahko poskusite tudi z mantro OM ali AM; poskrbite le, da vam bo prijetno in udobno.

  2. Prisluhnite pozitivni glasbi

  In to že zjutraj! Po jutru se zares pozna dan; namesto, da poslušate jutranja poročila, med zajtrkom in pripravljanjem na odhod glasno navijte svoje najljubše poskočne skladbe. Prepustite se glasbi ter malo zamigajte, premaknite svoje telo in uživajte! To je, poleg vsega, tudi odličen način telovadbe in raztegovanja. Dobro jutro!

  3. Do ljudi se obnašajte tako kot si želite, da bi se oni obnašali do vas

  Ta klasika kar ne gre iz mode, a če želite, da so ljudje odzivni, prijazni in na voljo takrat, ko jih potrebujete, se morate seveda potruditi, da boste tudi vi na voljo njim. Da prijaznosti in odzivnosti niti ne omenjamo. Zavedajte se, da se energija vrača  kar v vesolje pošiljate, se brezkompromisno vrne.

  4. Prepustite se in ne paničarite

  V življenju žal vse ni odvisno zgolj od vas  tako nekaterih stvari ne boste mogli (vedno) imeti pod nadzorom. Čas je, da se na to navadite in se s tem naučite živeti; življenje bo tako postalo mnogo lažje. Predstavljajte si, da ste reka, ki teče k določenemu cilju, vseeno pa se na poti zaleti ob veje, včasih pobegne iz struge ali pa se preprosto umaže, a eno ostaja neizpodbitno: vedno se premika naprej in ve, kam je namenjena.

  5. Kaj pa amuleti?

  Do pomiritve in notranjega miru vam lahko pomagajo tudi amuleti z vilinskimi simboli, ki so napolnjeni z energijo  takšno, ki vam bo prinesla točno to, kar potrebujete. Morda srečo, ljubezen, harmonijo; različni ljudje namreč za občutek miru in zadovoljstva potrebujejo različne stvari (seveda ne nujno materialne).

  Da bi občutek kar najhitreje prišel, lahko amulete že danes naročite na sledeči povezavi: www.mayaperon.si.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje