Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsak mesec se energija usmeri na točno določeno področje. Kot da bi tja usmerili električno energijo. Ta povečan energetski pretok lahko povzroči prav takšne učinke kot električni. Ponekod pride do »kratkega stika«, kar pomeni težavo. Ali izziv, če vam je tako ljubše. Nekaj se lomi, iskri, kadi…. je potrebno remonta. Nekaj pa zaradi dovolj energije zacveti, pridobi na moči in zaživi. Saj veste: tja, kamor dovajamo pozornost in energijo, tam stvari rastejo. Tako tiste željene kot tudi tiste nekoliko manj.

  Kam se bo torej usmerjala energija v mesecu marcu?

  Največja količina energije se usmerja na področje ustvarjalnosti. To je odlični čas za nove ideje, nove projekte…. Da, celo za otroke. Če si že dalj časa želite zanositve, je letošnji marec idealni čas. Tako kot se ptički ženijo, tako se bo tudi pri ljudeh začela prebujati čustvena in seksualna energija. V zraku bodo poljubi, iskrice in hrepenenja… Če si želite otroka, ne razmišljajte o njem. Razmišljajte o sebi. Kot o čudoviti ženski, ki blesti na piedestalu ljubezni. Dovolite domišljiji, da v vas prebudi nove iskrice strasti. Naj vas ponese žar močne seksualne energije. In morda se pri vas kmalu oglasi otroški smeh.

  Poznam veliko samskih ljudi, ki trpijo zaradi osamljenosti. Večinoma osamljenost (tako kot druga stanja) ohranjamo sami z načinom razmišljanja, s tem, kako izražamo svoja čustva ter z navadami, ki jih imamo. Dolgotrajno stanje je v 98% posledica naših dejanj in vzorcev. Dalj časa samskim ljudem lahko ta pojačana energija prinese močno čustveno koprnenje. Zato, da vas prebudi. Lahko po točno določeni osebi ali po ljubezni nasploh. En nasvet, drage dame: nikar ne prebirajte ljubezenskih romanov, raje pojdite na kakšen zmenek ali družabno prireditev. In – saj veste: srce ne mara moraliziranja. Ob tem se vsaka postelja ohladi. Največja ovira za srečo v partnerstvu je ponavadi prav razmišljanje v stilu: počakala bom pravega! Eh, saj ne moremo vedeti, kdo je pravi, če si ne damo možnosti, da se z osebo nekajkrat srečamo. In od čakanja se dobijo zgolj sivi lasje. Če ne izpadejo.

  Energijo ustvarjalnosti lahko izkoristite tudi na poslovnem področju. Bolj kot boste imeli »divjo« idejo, večje možnosti imate za uspeh. Če bo ta ideja povezana s tujino, pa še toliko bolj.

  Marec je izjemno dober čas za izobraževanje. Tiste, ki zanima numerologija, obveščam, da v zadnji tretjini marca začnemo s Šolo numerologije.

  Tam, kjer so odnosi kaotični ali morda temeljijo na lažeh in sprenevedanju, pa se bo lahko precej iskrilo. Ne dovolite »divjaku« v sebi, da prevzame nadzor nad vašim jezikom. Izrečete lahko marsikaj takšnega, zaradi česar vas bo kasneje pošteno bolela glava. Vsekakor pa se soočite z neprijetnimi občutki, ki jih v vas povzročajo posamezni ljudje. Umirjeno si odgovorite na vprašanje, kaj si od teh ljudi želite. Kaj je za vas sprejemljivo, željeno in česa si ne dovoljujete več. In to potem mirno, vendar odločno povejte. Ali boste dosegli, kar si želite? Ne vem. Vem pa, da vam bo kasneje žal, če tega sedaj ne uredite. Posebno so na udaru odnosi s pomembnimi ženskami v vašem življenju (mati, partnerka, hčerka, sestra, šefica, sodelavka…).

  To je najboljši čas, da prebudite ustvarjalno iskro v sebi. Pojdite v družbo, lotite se nekaj novega. Vpišite se v plesno šolo ali v tečaj stenskih poslikav. Naučite se nekaj novega. Morda izdelovanja keramike ali makramejev. Karkoli, kar vas veseli in ob čemer vaša duša vriska. Izbirajte stvari, ki jih počnete v skupini. Napišite pesem ter povabite na »večer pesmi in smeha« svoje prijatelje. Vsak prinese s seboj eno svojo pesem. Resnično ni pomembno, da je vrhunska pesem. Pomembno je, da se vrhunsko zabavate.

  Pred leti sem se v takšnem obdobju vpisala v tečaj stenskih poslikav. Na koncu tečaja smo dobile ponudbo, da poslikamo par sten poleti v hiški na čudovitem otočku v Dalmaciji. Par dni poslikav in teden dni uživanja v kristalno čistem morju. Kadar se uskladimo s svojim ritmom, se nam lahko začnejo dogajati presenetljive in neverjetne stvari.  

  Veliko ustvarjalnosti vam želim in vam v duhu tega meseca poklanjam pesem:

  Ko izgubiš sebe, si le še prazna lupina,
  ki se plazi po zemeljski skorji.
  Ne pritožuj se, ne cvili, ne prosjači!
  Največ boš dala svojemu otroku,
  če mu pokažeš, 
  kakšno je pogumno, ponosno, svobodno srce,
  ki zna jokati in se smejati, peti in plesati.

  Strah te je, praviš?
  Strah te je neuspeha, neplačane položnice in praznega hladilnika?
  Naj te bo strah praznine v duši.

  Ko bosta tvoj strah in zaskrbljenost izropala dušo tvojega otroka,
  z ničemer več ne boš zapolnila njegove praznine.
  Življenje brez duše je hujše od smrti.

  Zato se nasmej, naliči se z zadnjimi ostanki bleščic.
  Podaj roko svojemu otroku in zapleši z njim.
  Ko bosta slavila Življenje, 
  bo njegovo srce pelo tudi v ponošeni obleki in brez novega iPhona.
  Tvoja ljubezen, ne skrb, odpira krila njegovi duši.
  Ljubi se, da bo tvoj otrok lahko srečen.

  Taja Veroti-Tjaša

  Moja numerološka svetovanja so specifična, saj združujem tako znanje numerologije kot vsa ostala znanja, ki sem jih pridobila kot Master coach.
  Berem vaše potenciale, kaj je tisto, kar je res vaše, vam namenjeno… kaj bi bilo za vas najboljše… kaj vas ovira ter kako te ovire odstraniti…Če želite vedeti več, pa se marca odločite za Šolo numerologije.

  Vabim vas, da si ogledate mojo spletno stran: www.izobrazevanje.net in www.numeros.si ter predvsem program Ko pozvoni sreča. Če želite resnično izboljšati svoje počutje, odnose, živeti bolj polno svoje življenje, se čimprej prijavite v ta program. Pišete mi lahko na taja.veroti@gmail.com ali me pokličete na gsm: 031/535 581.

  Srečno!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje