Temperature se že nekaj časa spuščajo, najljubše poletne čevlje smo že pospravili nazaj v omare in spet imamo dilemo, katere čevlje izbrati, da nam ne pokvarijo izgleda, hkrati pa ne obremenjujemo noge v neudobnih modelih.

Oxfordke so nizki elegantni čevlji z vezalkami, ki so sprva spadali v moško garderobo, zato si marsikdo predstavlja, da jih znajo ženstveno nositi samo ženske z izrazitim osebnim stilom. Vendar je že nekaj potegov po časovnici družbenih omrežij dovolj, da se prepričamo o vse večji popularnosti tega modela čevljev – nosi jih lahko prav vsaka!

Čeprav na prvi pogled delujejo zelo uradno in strogo, jih lahko prav preprosto kombiniramo k popolnoma ženstveni opravi. Kombinacija z obleko, pa naj bo čisto vsakdanja ali bolj poslovna, je pa še posebej dobrodošla, ko se zjutraj soočate s tipičnim ženskim izzivom – kaj danes obleči v službo?

Naša izbira so oxfordke, ki jih lahko najdete pri blagovni znamki Ara, saj so izdelane iz kvalitetnega usnja, zaradi posebno oblikovanega podplata pa nudijo udobje skozi cel dan, zato se po končanem delovniku ne boste rabile preobuti v rezervne superge, da lahko nadaljujete z vsakdanjimi opravki.