Govori se, da so Teslove purpurne ploščice tisto, po čemer bi moral poseči vsak, ki si iz življenja želi pregnati negativno energijo. To, razumljivo, vključuje tudi energijo iz računalnikov in telefonov…

Teslovo purpurno ploščico morate le postaviti na strateško mesto v stanovanju, avtu, na delovnem mestu ali celo na telesu in energija se bo postavila na svoje mesto. Zanimivo je, da Teslove purpurne ploščice nevtralizirajo elektromagnetno sevanje in nas s tem ščitijo.

…toda, kako se je vse začelo?

Izumitelj »čudežne ploščice« je Ralph Bergstresser. Ploščico je patentiral pred več kot 35 leti, pri tem pa se oprl na raziskave enega najbolj znanih in naprednih znanstvenikov – na Nikolo Teslo.

Tesla, ki je, med drugim, prijateljeval tudi s Thomasom Edisonom, je pobral zasluge za številne izume na področju svetlobe, daljinskega upravljanja, delovanja motorjev in podobno.

Teslove ploščice – na drugi strani – so povezane z vibracijami. Nekateri ljudje verjamejo, da vse, kar obstaja v vesolju, vibrira na določeni frekvenci; v to sta verjela tudi Tesla in Bergstesser. Teslova purpurna ploščica je tako zadolžena za odpravljanje »blokad« in začetek zdravljenja poškodovanega; najsibo to del telesa ali psihična bolečina. Vse to pa se dogaja prek vibracij, ki se s ploščice prenašajo na prizadeto mesto.

Kako deluje?

Teslova purpurna ploščice ja zgrajena iz aluminija, prekriva pa jo oksidna plast, poleg tega je pobarvana z vijolično barvo. S tem je zagotovljeno, da bo lahko vibrirala v skladu s frekvenco univerze.

Uporaba je preprosta; ploščico položite na boleče in mesto…in že ste gotovi! Morda bolečina ne bo v trenutku ponehala, gotovo pa boste opazili spremembo na bolje in sčasoma hitrejše celjenje ali zmanjšanje bolečine.

Teslova purpurna ploščica tako lajša glavobole, bolečine v sklepih, menstrualne in ostale krče, pospešuje celjenje kosti, odpravlja nespečnost in še bi lahko naštevali.

Je morda to KONČNO rešitev, ki vam bo pomagala odstraniti vso negativno energijo iz vašega življenja?

www.teslovapurpurnaplosca.si.