»Kaj je smisel življenja? Kakšno je moje poslanstvo? Kako naj najdem notranji mir?« – večna vprašanja, s katerimi se je človek soočal že od nekdaj. Včasih se ustavimo in se končno odločimo, da je za srečno življenje potrebno nekaj spremeniti… A kako?

Kaj je tisto, kar bo v vaše življenje končno prineslo harmonijo in postavilo tehtnico v ravnovesje?

  1. Harmonija in disharmonija lahko pomenita harmonijo!

Harmonijo lahko najdete v najožjem družinskem in prijateljskem krogu. Harmonija počiva tudi v službi in v medkolegialnih odnosih – tega nikakor ne smete pozabiti. Če ste perfekcionist, bo to še toliko težje.
Skrivnost uspeha je, da se končno odločite in sprejmete dejstvo, da harmonija in disharmonija skupaj predstavljata harmonijo, saj (žal) vseh stvari ne morete imeti ves čas pod kontrolo in na povodcu. To bi bilo preprosto nemogoče; če ste to že poskusili verjetno veste, da vas je takšen način življenja »izpraznil«.

  1. Delo je življenje in življenje je delo.

To dvoje se seveda prepleta – služba predstavlja eno tretjino vašega dneva, in več kot polovico vašega tedna, saj verjetno delate med tednom, nekateri pa so v službi tudi med vikendi. Kdor misli, da lahko v udobju domačega doma službo »izklopi«, se je pošteno zmotil. Zato je pomembno, da opravljate delo, ki vas veseli, saj vam bo le-to vzelo kar nekaj časa v vašem življenju. Izbirajte pametno.

  1. Ne živite življenja, ki ga od vas želijo drugi!

Vaša mama je verjetno želela, da bi postali zdravnik, oče pa je imel z vami kemijske načrte… Vaše življenje traja le nekaj let, zato je pomembno, da ga izkoristite kot si želite VI! Ne delajte stvari le zato, ker se to od vas pričakuje ali ker takšne stvari določa družba. Če vas to onesrečuje, se naučite reči: ne.

  1. (Na)učite se…

Neprestano se učite – naj bodo to tečaji ali ure, ki vam jih vsili življenje. Gre za izkušnje, ki vam bodo prišle še kako prav. Morda si želite novega hobija; končno lahko preizkusite karate, izberete med različnimi računalniškimi tečaji ali se naučite igrati na instrument!

  1. Samo pristni odnosi!

Iskrenost, prosim! Karkoli počnete – delajte to s strastjo in iskrenostjo. Ostali načini vas ne bodo pripeljali daleč, ali pa boste ob cilju razočarani. Naj vaši odnosi temeljijo na zaupanju in spoštovanju, vaše želje pa na strasti.

  1. Poskusite s tem:

Pri doseganju harmonije vam lahko pomagaj tudi amulet, ki bo izravnal energijo in poskrbel, da bo v vaše življenje prišlo tisto, kar zares potrebujete! Najboljše pri vsem tem pa je, da ga lahko nosite ves čas – v žepu ali za vratom – saj je lahko tudi čudovit modni dodatek: www.mayaperon.si.