Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vodilna Huaweieva platforma za distribucijo aplikacij AppGallery je na letošnjem sejmu Gamescom 2023 prepričala navdušence nad mobilnimi igrami iz celega sveta. Skupaj z nekaterimi največjimi imeni industrije so na razstavnem prostoru preko zabavnih dejavnosti in razburljivih dogodkov obiskovalcem, teh je bilo na prireditvi Gamescom 2023 preko 320 tisoč, čemur je treba dodati še 180 milijonov spletnih obiskov, predstavili nekatere najbolj priljubljene igre.

  »Gamescom 2023 se je izkazal kot odlično prizorišče za navdušence nad igrami iz vsega sveta, ki so se tam zbrali, da bi zadostili strasti do videoiger in se obenem na razstavnih prostorih razstavljavcev prijetno zabavali. Presrečni smo, da nam je uspelo predstaviti nekatere najboljše igre iz trgovine AppGallery, ki so jim zagotovo pustile nepozaben vtis,« je dejal Jamie Gonzalo, podpredsednik podjetja Huawei Mobile Services Europe.

  1. dan: World of Tanks: Blitz

  Na začetku sejma je trgovina AppGallery predstavila masivno več osebno spletno (MMO) akcijsko strelsko igro World of Tank: Blitz (WoTB) in njenega razvijalca studio MS-1 podjetja Wargaming.

  Dan se je na razstavnem prostoru AppGallery začel s srečelovom Huawei Lucky Draw, ki so ga nato večkrat ponovili. Ob vsaki taki priložnosti so obiskovalci čakali v dolgi vrsti, da bi imeli priložnost potegovati se za izjemne nagrade podjetja Huawei.

  Na igralnem območju je bilo ves čas pestro, saj so razvijalci igre WoTB in povabljeni vplivneži, kot so WoTB Joe, Xerogaviazzus, Juicy_Tender_Steak in BLITZ Mobilnie, dan preživeli v pogovoru z obiskovalci ter odgovarjali na pereča vprašanja o igri in njenem razvoju. Oboževalci igre so imeli edinstveno priložnost, da se pomerijo z najljubšimi vplivneži in najboljšimi igralci. World of Tanks: Blitz je za vse goste na stojnici AppGallery pripravil tudi zanimiv kviz s privlačnimi nagradami.

  2. dan: Dragonheir: Silent Gods, Lords Mobile in Viking Rise

  Huawei_1Drugega dne sejma Gamescom 2023 sta se na razstavnem prostoru AppGallery predstavila razvijalca Nuverse in IGG.

  Podjetje Nuverse je predstavilo težko pričakovano igro Dragonheir: Silent Gods, ki bo še letos izšla v trgovini AppGallery. Obiskovalci so se seznanili z različnimi igralnimi načini, saj sta vplivneža Icrimax in Skyasterix sodelovala v razburljivih bitkah in raziskovala način Goblin Dungeon. Nato so imeli celo priložnost, da so ju izzvali v dih jemajočih bitkah! Za vse zmagovalce turnirjev in kvizov je Nuverse pripravil nagrade tematsko povezane z novo igro.

  V drugi polovici dneva je podjetje IIG predstavila svoja najboljša naslova, Lords Mobile in Viking Rise. Obiskovalci so bili deležni obilice tematskih izdelkov, darilnih kod in izjemnih nagrad Huawei. Na oder je stopil tudi vplivnež AppGaming, ki je odgovarjal na vprašanja oboževalcev in se fotografiral z njimi.

  3. dan: Summoners War: Sky Arena

  Tretji dan je bil poln dejavnosti, ki so se začele s Huaweievim srečelovom, ki je privabil nepregledno množico obiskovalcev. Nakar je podjetje Com2uS prestavilo igri Summoners War: Sky Arena in Summoners War: Chronicles. Pripravili so prav poseben kviz, na katerem je nekaj najbolj srečnih obiskovalcev prejelo izjemne nagrade Huawei in risbe, ki jih je na prireditvi ustvarjala umetniška ekipa podjetja Com2uS. Dejavnosti na odru je vodila znana nemška vplivnica Melissa Lee (Breedingunicorns).

  Sledil je turnir s prenosom v živo in navdušenim navijanjem prisotnih za zmago najljubših igralcev, saj so bili priča prikazu spretnosti in timskega dela. Ljubitelji kostumov so se lahko naučili, kako se preobleči v svoje najljubše like, saj so bile v živo prikazane nekatere najbolj neverjetne kreacije.

  4. dan: Dogodek Archosaur Games in Land of Empires: Immortal

  Podjetje Archosaur Games je zadnji dan sejma Gamescom 2023 na razstavnem prostoru AppGallery pripravil spektakel s priljubljenimi stvaritvami, ki so obiskovalce navdušile z raznovrstnimi igralnimi izkušnjami. Predstavili so pred kratkim izdano igro Madtale: Idle ob boku njihove najbolj znane igre Dragon Raja.

  Zanimive dejavnosti so vključevale še interaktivno preobrazbo, ki je temeljila na še enem priljubljenem naslovu razvijalca, Life Makeover. Kot to lahko igralci počnejo v igri, so imeli obiskovalci priložnost, da med igro v živo na odru preoblečejo v svoje priljubljene like. Z vključitvijo v Discordov kanal AppGallery pa so dobili tudi uporabne tematske izdelke.

  Družba Nurverse je na sejmu Gamescom 2023 predstavila Land of Empires: Immortal. Ta je vključevala zanimiv kviz, ki je potekal na odru, ki ga je dopolnil še Huaweiev srečelov.

  Zabavajte se na kanalu AppGallery Discord!

  Huawei_2V vseh štirih dneh je bil med obiskovalcem najbolj težko pričakovan srečelov Huawei Lucky Draw, saj se je takrat pred razstavnim prostorom AppGallery vila nepregledna množica ljudi.

  Vsem, ki na srečelovu niso ime srečne roke, je Huawei ponudil kanal v priljubljeni storitvi Discord. Ob pridružitvi so lahko ponovno zavrteli kolo sreče in se potegovali za naprave Huawei ter ugodnosti v trgovini AppGallery. Obenem so se na ta način povezali s široko skupnostjo igralcev. V štirih dneh se je kanalu pridružilo več kot 1000 novih uporabnikov.

  Veliki uspeh AppGallery

  Konec avgusta se je v trgovini AppGallery končala tudi kampanja Game Fest 2023. V več kot mesec dni trajajočem spektaklu so bili na voljo vabljivi kuponi za do 100-odstotne popuste. Oboževalci, ki se niso mogli udeležiti sejma Gamescom 2023, so lahko sodelovali in bili deležni popustov za nekatere od najljubših iger. Priljubljeni naslovi, kot so Viking Rising, Land of Empires, Doomsday in drugi, so ponujali dodatne popuste v višini do 30 odstotkov za nakupe v igri.

  AppGallery je zabeležila odličen odziv, saj je bilo odkupljenih več kot 16.000 izdelkov. Poleg tega se je kampanja razširila tudi na uporabnike Huawei, saj so na platformi zabeležili velik porast vpisov s strani uporabnikov sistema Android. Zaradi vključujoče narave aplikacije AppGallery so morali uporabniki sistema Android preprosto slediti trem preprostim korakom, da so uspešno ustvarili svoje račune. Game Fest 2023 je igralsko skupnost spomnil na to, kaj poleg vrhunskih iger še ponuja trgovina AppGallery.

  AppGallery na sejmu Gamescom – najboljša izkušnja za igralce!

  V štirih dneh razburljivih dejavnosti, neskončnih srečelovov in plodnega sodelovanja so obiskovalci prireditev zapustili s polnimi srci navdušenja in novimi spomini. Poleg predstavitve priljubljenih iger je bil Gamescom 2023 popoln prostor za druženje sorodnih duš, ki so praznovale skupno ljubezen do sveta iger.

  AppGallery, ki upravičuje naziv »najboljše alternativne trgovine z aplikacijami«, še naprej ponuja široko paleto iger različnih žanrov, ki vključujejo igre vlog, športne igre, strateške igre in številne druge. Platforma s svojimi ekskluzivnimi ponudbami še dodatno izboljša uporabnikovo splošno igralno izkušnjo. Vendar pri teh ponudbah ne gre zgolj za cenovno dostopnost, temveč za ponudbo vrhunskih vsebin v igrah, ki igralcem prinašajo občutek zabave in tekmovalnosti. Dosedanji uspeh platforme je resnično dokaz zavezanosti k premoščanju vrzeli med igralcem in ustvarjalcem ter nadaljnji krepitvi občutka skupnosti, ki je v jedru igralne kulture.

  Novost, ki se jih veselimo še to jesen

  Poleg izjemne predstavitve na enem od najbolj pomembnih prireditev na svetu Huawei nadaljujejo s predstavitvijo novih naprav. Pred slabim letom je Huawei predstavil eno najboljših nosljivih naprav na svetu, pametno uro Watch GT 3 Pro. Zdaj pa smo že v pričakovanju naslednic. Ostanite z nami, novost bo predstavljena 14. septembra.

  Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje