Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Xiaomi je napovedal vsakoletni “Xiaomi Fan Festival” s sloganom “Živi na polno, širi pozitivo”, ki bo potekal od 19. aprila do 7. maja 2023.

  Xiaomi Fan Festival (XFF) je dogodek, ki praznuje obletnico ustanovitve podjetja Xiaomi in njegovo povezanost z zvestimi oboževalci po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno 6. aprila 2010, letos obeležuje 13-letnico delovanja. Xiaomi svoje zveste privržence v času trajanja festivala nagrajuje z ekskluzivnimi popusti, promocijami, aktivnostmi in darili.

  Zajemi življenje s polno žlico

  V času trajanja festivala, ki poteka pod sloganom “Živi na polno, širi pozitivo”, so na voljo različne spletne interaktivne dejavnosti, ki navdihujejo bolj polno življenje, vključno z

  Xiaomi Pad, Redmi Pad, Redmi 12C, Redmi A1, Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11S, Xiaomi Buds 3, Xiaomi Buds 3T Pro, Xiaomi Smart Band 7 Pro, Xiaomi Watch S1 i brojne druge.

  Celotna ponudba je dostopna na: www.xiaomislovenia.com

  Zgodovina  Xiaomi Fan Festivala

  Xiaomi Fan Festival (XFF) praznujemo vsako leto 6. aprila, na obletnico ustanovitve podjetja Xiaomi, da bi izkazali hvaležnost oboževalcem, ki podpirajo Xiaomi. Prvi XFF je potekal leta 2012 na Kitajskem, ko je Xiaomi praznoval drugo obletnico svoje ustanovitve. Bila je fantastična zabava s prijetno dekoracijo in razburljivimi aktivnostmi. Prizorišče za zabavo je bilo postavljeno v stilu nočnega kluba, na katerem so se gostje zabavali ob ritmih DJ-ja. Tisti dan je bilo 100.000 pametnih telefonov Xiaomi razprodanih v zgolj šestih minutah in petih sekundah. Zunaj celinske Kitajske je XFF prvič potekal v Indiji in Indoneziji leta 2015, na evropskih trgih pa se je začel leta 2018, najprej v Španiji. Zdaj XFF poteka v več kot 40 državah in regijah po vsem svetu.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje