Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ste kdaj pomislili, kako pomembno je dihanje pri gradnji športne forme? Zadrževanje diha med vadbo poveča sposobnost prenosa kisika v krvi in vam daje resnično konkurenčno prednost. Poiščite najboljše nasvete za dihanje Patricka McKeowna in uporabite nove prakse s podporo pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro.

  Ali ste vedeli, da lahko tudi nenatrenirani posamezniki vidijo prednosti zadrževanja diha že v dveh tednih? V študiji, objavljeni v Skandinavskem časopisu za medicino in znanost v športu, je deset udeležencev, ki niso bili usposobljeni za zadrževanje diha, izvajalo dvotedenski program treninga, med katerim so vsak dan izvedli deset vaj zadrževanja diha z največjim naporom.

  And how to put this technique into practice? Learn the top tips from Patrick McKeown, internationally renowned breathing instructor, author and creator of the Oxygen Advantage®, explaining how to make your breathing effective.

  In kako to tehniko uporabiti v praksi? Spoznajte najboljše nasvete Patricka McKeowna, mednarodno priznanega inštruktorja dihanja, avtorja in ustvarjalca Oxygen Advantage®, ki vam razloži, kako narediti dihanje učinkovito.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje