Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ob mesecu marcu že tradicionalno pomislimo na pomlad, prebujanje narave, prvo spomladansko cvetje in seveda na nežnejši spol, saj v tem mesecu obeležujejo ženske kar dva velika praznika.

  Dan žena in njegova zgodovina

  Prvi praznik žensk, 8. marec, ima korenine na ulicah New Yorka, ko se je na ta dan leta 1908 zbralo 15 tisoč žensk in zahtevalo krajše delovne ure, boljšo plačo in volilne pravice. Njihov slogan se je glasil “Kruh in vrtnice”. Kruh je simboliziral ekonomsko varnost, vrtnice pa boljšo kvaliteto življenja.

  Loving young adult female child congratulate excited elderly mother with birthday anniversary at home. Smiling caring grownup millennial daughter present gift flowers to old mom on women s day.

  Na ženskah svet stoji!

  V današnjih časih sicer lahko govorimo o enakopravnosti žensk, a se bolj kot kdajkoli prej znajdejo razpete med kariero in družino, pod pritiski pričakovanj okolice ter idejo »popolne ženske«, ki jo v oglasih prikazujejo mediji.

  V zadnjih letih se vse bolj poudarja koncept zadovoljne ženske – takšne, ki je zadovoljna s svojim življenjem, izbirami in nenazadnje sama s sabo. In le zadovoljna ženska bo lahko svojo dobro energijo, ljubezen, odločnost in efektivnost širila na vsa področja svojega delovanja. Prav je, da to zadovoljstvo izhaja od znotraj – zato si vzemite uro za klepet ali kosilo s prijateljico, obisk masažnega salona, uro pilatesa ali se preprosto zleknite na kavč z najljubšo knjigo in kozarcem vina.

  Obvezen izkaz pozornosti za dan žena je bil rdeči nagelj, ki ga je danes zamenjala rdeča vrtnica. Rože nedvomno ostajajo najbolj aktualno darilo tudi ob drugem prazniku žensk v marcu – materinskem dnevu. Preprost šopek travniškega cvetja, ki vam ga naberejo otroci, ponavadi pričara največji nasmeh.

  Ženskam se pokloni tudi Supernova

  Na ženske pa v marcu ni pozabila niti Supernova. Njihove Darilne kartice bodo nedvomno čudovito darilo, saj jo bodo partnerke, žene, sestre, mame in babice porabile za točno tisto, kar si želijo same. Da boste iz kartice naredili še malce bolj personalizirano darilo, lahko izbirate med različnimi motivi, še bolj pa boste obdarovanko razveselili, če bo kartico krasila fotografija. Darilno kartico Supernova lahko kupite na info točkah ali preko spleta. Koristite pa jo v kateremkoli izmed 19 nakupovalnih centrov z več kot 700 ponudniki v Sloveniji. Vsekakor niste omejeni le na trgovine, kartico lahko prav tako koristite tudi v frizerskih salonih ali gostinskih lokalih.

  Skozi celoten marec se bo v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvijal tudi pester spremljevalni program. Tako vas vsako sredo čaka Sredin odklop! z glasbenimi in stand up nastopi. Ob dnevu žena vas bodo v nakupovalnem centru presenetili z vrtnicami, postavljene pa bodo tudi stojnice z bogato izbiro rezanega cvetja, kjer boste svojim najdražjim lahko izbrali krasen šopek. 18. marca bo Super sobota, ko bodo trgovine ponudile posebne akcije in popuste, za vse kreativne pa so tu delavnice izdelovanj šopkov iz krep papirja. Materinski dan bo sladek – v Supernovi Ljubljana Rudnik bodo namreč delili čokoladne praline.

  V nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška bo na dan žena animator delil vrtnice, pa tudi moški bodo prišli na svoj račun dva dni kasneje, ko bo hostesa delila darilca samo zanje. Na materinski dan bo hostesa delila čokoladna presenečenja, za otroke pa bodo na voljo napihljiva igrala. Ob teh dnevih bo v avli pri info točki postavljen še kotiček z green screenom, kjer se bodo obiskovalci lahko fotografirali in si natisnili brezplačni foto spomin.

  V marcu pa praznuje še …

  Supernova! V mesecu žensk pa praznuje svojih 15 let tudi nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik. Ob tej priložnosti bo v centru potekala tudi nagradna igra, seveda pa niso pozabili tudi na bogat glasbeni spremljevalni program.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje