Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pralni bombažni vložki s krilci so popoln dodaten higienski pripomoček! So mehki in odlična dodatna menstrualna zaščita, poleg tega pa so enostavni za vzdrževati. Uporabljaš ga lahko več mesecev – samo pomisli koliko lahko skozi leta privarčuješ, če niti enkrat ne kupiš navadnih vložkov!

  Kaj pralni vložki sploh so?

  Po izgledu so pravzaprav podobni navadnim vložkom, razlika pa je v tem, da imajo pralni vložki še krilca in pritiskače za pritrditev na spodnjice, spodnja plast je nepremočljiva, perejo pa se lahko v pralnem stroju!

  Na voljo imaš 3 velikosti. Večji in srednji vložek sta namenjena v dneh močnejše menstruacije, manjši pa v zadnjih dneh ali v kombinaciji z menstrualno skodelico ter pravzaprav za vsakodnevno uporabo. Dodatni vložek je namenjen za povečanje vpojnosti, položimo ga na vložek s krilci, lahko pa ga uporabimo tudi samostojno.

  Preprosto vzdrževanje!

  • deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC
  • lahko se suši v sušilnem stroju
  • tudi barvni vložki ne obarvajo belega perila

  Po uporabi vložke odlagamo v vedro z mrzlo vodo, ki jo dnevno menjamo (odlijemo in natočimo mrzlo vodo). Vložke opereš z ostalim perilom v pralnem stroju.
  Alternativni način namakanju, t.i. »suha« metoda pa je spiranje vložkov pod mrzlo tekočo vodo, dokler voda ni čista. Vložke nato osušiš, ko se nabere dovolj perila, vložke opereš v pralnem stroju.

  Za piko na i …

  Navdušena boš nad nepremočljivo dvodelno torbico, ki je popolna za shranjevanje pralnih vložkov! Uporabna je za prenašanje čistih in/ali umazanih vložkov. Pomembno je le, da daš umazane vložke čimprej iz vreče v mrzlo vodo.

  • torbica ima dva žepa, ki se enostavno zapreta na prepogib in dodatno s pritiskači
  • velikost torbice zadošča za 2 -3 vložke
  • zunanja plast: 95 % bombaž, 5 % elastan (za motiv eko je ta material ekološko pridelan)

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje