Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Edinstvena in nepozabna zabava s fotografijami, ki bodo navdušile družbena omrežja

  Weekend Media Festival je prostor izmenjave znanja, zbiranja in druženja ter s tudi odlična priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov! Čeprav vse, kar se je zgodilo na Weekendu, ostane na Weekendu, predlagamo, da vseeno posnamete nekaj spominov z Weekenda. Da bodo vaše fotografije zbrale največ všečkov in komentarjev v vašem nabiralniku, vam predstavljamo najboljša in obvezna mesta za fotografiranje!

  1. Napis Weekend nad vhodom v Tovarno

  Prva je seveda ikonična fotografija napisa Weekend nad vhodom v staro Tobačno tovarno. Z njim boste svojim prijateljem in sodelavcem jasno sporočili, da ste na Weekendu in da vas lahko kontaktirajo za kavice, kosila, večerje … (beri sestanke). Če nimaš fotke z vhoda, si sploh bil na Weekendu?!

  1. Iz občinstva ali še bolje z odra

  Ura je 12, predavanja in okrogle mize so se že začeli in čas je, da sledilcem pokažete, da pozorno poslušate. Objavite fotografijo Weekendovih napisov na odru in polne dvorane. Označite najboljše govorce in seveda povejte, kako navdušeni ste, da ste del še enega najboljšega Weekenda v letu. In če k temu dodate še kakšno navdihujočo misel s predavanja – je velika verjetnost, da bomo vašo objavo delili tudi mi!

  1. Mingling

  Predavanja v velikih dvoranah so končana, odidete lačni in žejni. Iščete razkropljene kolege in prijatelje. To je idealen trenutek za fotografiranje vzdušja pred glavnim barom in snemanje pisanih čolnov ter pogled na morje v rovinjskem zalivu. Pred objavo ne pozabite povečati fotografije, da vidite, koga bi morda želeli zaobiti in koga bi želeli pozdraviti in se mu pridružiti za mizo!

  1. Rovinj 

  Za vse romantike željne je rožnati sončni zahod v Rovinju pravo doživetje. Fotografije rovinjskega polotoka so vredne objave, ne le zgodbe! Med konferenčnim in večernim delom programa si privoščite odmor, sprehod, dober posnetek, napišite misel in všečki so vaši. Če ste v kadru tudi vi, dobite bonus točke!

  1. Večerno vzdušje

  Weekend je sinonim za dobro zabavo in odličen večerni program. Fotografirajte, dokler je noč še mlada, objavite zgodbo in ste mirni! Poskrbite, da bo zgodba, saj jo je lažje izbrisati kot objave. Saj vemo, da je jutro pametnejše od večera! Spakirajte svoj mobilni telefon in uživajte v najboljšem Weekendu v letu!

  Več informacij o Weekendu, ki poteka pod okriljem Adris groupe, najdete tukaj. Fotografije iz prejšnjih festivalov pa si lahko ogledate na uradnih Facebook, Instagram in LinkedIn profilih.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.