Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  3 od 2

  Priznam, tehnologija me zanima, a ko pride do pametnih ur, sem »pametna« le »po žensko«, skorajda »blondinsko«. »Uau, kako je lepa!«, »Ja, pa ima to pa to pa to pa to …«, »Res? Noro!«. No, in tu se konča. Ali pa ne – velikokrat dodam še: »Pa res je lepa!«. 😊

   

  hhhsIn res je, ure (ne le pametne) so mi všeč. Moške sploh, ker so velike, robustne, ker moškega (v mojih očeh) »naredijo« res moškega. Ženske pa so elegantne, lepe, modne – a morda ravno zato, ker je moje življenje zaznamoval šport, se sama sebi ne zdim ravno elegantna. Zato bi prej izbrala moško uro kot žensko. Brez obsojanja, prosim. 😊

  Sem pa že leta uporabnica Huawei telefona (in kar takoj povem, da mi dela vse – Gmail, Google, Google maps, mobilna banka, spletna naročila – ni problema (hehe), Tripadvisor, … skratka vse), zato sem bila nad moževo idejo o nakupu Huawei Watch GT4 navdušena. Ne vem sicer, kaj ga je takrat pičilo, da mi je nakup predlagal (konec koncev ni važno, bi pa še več takih predlogov, hihi), a sem morala dodati še nekaj ženskih stavkov: »Saj je ne potrebujem, saj imam uro na telefonu, res ne, nepotreben strošek …«, vse to je slišal. No, a vseeno Huawei Watch GT4 sedaj že krasi mojo roko. In ja, všeč mi je. Zelo.

  Izvedela sem, da je to najnovejša pametna ura v vodilni seriji Watch GT, z njo pa Huawei absolutno brezhibno združuje vrhunsko tehnologijo z modnim dizajnom.

  Zdi se mi, da je to ura, ki omreži tako tehnološke navdušence kot modno ozaveščene posameznike in posameznice.

   

  Dizajn, eleganca, menstruacija ali vse, kar potrebujem.

   

  sdfaKar nekaj Huawei ur sem že videla, a Huawei Watch GT 4 vsekakor predstavlja drzen korak naprej v oblikovanju. Ura je izjemno elegantna in s premerom 41 mm pravzaprav spominja na vrhunski kos nakita. Kar me je navdušilo, je to, da so z belim usnjenim paščkom in 25.000 številčnicami, ki so na voljo v galeriji, možnosti personalizacije pravzaprav neskončne.

  Kar mi je všeč, je to, da Huawei s to pametno uro pravzaprav povsem neopazno tehnologijo vključuje v zdrav življenjski slog. Namreč, absolutno navdušena sem bila nad tremi revolucionarnimi zdravstvenimi funkcijami, ki na novo definirajo, kako upravljamo svoje dobro počutje: Menstrual Cycle Management 3.0, Sleep Breathing Awareness in nadgrajen sistem za spremljanje srca, TruSeen™ 5.5+.

  TruSeen™ 5.5+ je sistem, podprt z osmimi leti raziskav in razvoja, zagotavlja pa kar 30 % bolj natančno spremljanje srčnega utripa med aktivnostmi. Inovativno funkcijo Sleep Breathing Awareness, ki spremlja zdravje dihal med spanjem, sem popolnoma »posvojila«. Navdušena sem. Ugotovila sem, da imam med spanjem nekakšne premore dihanja, tako da sem že pisala osebni zdravnici in prosila za pregled. Imam le eno zdravje, zato situacijo raje preverim, kot da sem ignorantska do simptomov morebitne bolezni.

  Za vse nas, ki želimo malo večji nadzor nad svojim zdravjem, pa moram omeniti Management 3.0, ki analizira različne fiziološke indikatorje za napovedovanje menstruacije s kar 15 % večjo natančnostjo kot običajne pametne ure. Ta funkcija spremeni igro za tiste z nerednimi cikli (jaz), saj ponuja dragocene vpoglede za prilagoditev življenjskega sloga.

   

  Vdih. Izdih.

   

  lhlhlhAbsolutno največje navdušenje pa je pri meni dobila … ta-ta-taaaaam … funkcija Dihanje. Kot mama dveh fantov – en je že z nogo in pol v puberteti, oči vrti hitreje kot kolo sreče, drugi pa je nabita bombica energije – mi ta funkcija še kako prav pride v stresnih trenutkih. Umaknem se v prostor, kjer je še kraljica rada sama (vsi vemo, kje to je, kajne? 😊), trajanje dihanja si nastavim na 3 minute, moj dihalni tempo na zmernega in začnem. Z dotikom na ekran ure me funkcija vodi čez postopek dihanja, ki se z vsakih vdihom in izdihom umirja, s tem pa se umirjata tudi moj um in moje telo. Po treh minutah sem »prerojena, mirna mama«, ki je kos stresu celega sveta in še dvema »banditoma«. Še skuham večerjo? Ni problema, z lahkoto. 😊 Sem pomirjena.

  Kar bi še dodala, je to, da se ura ponaša z impresivno življenjsko dobo baterije do dveh tednov, s čimer prekaša številne glavne tekmece. Moja brez polnjenja zdrži približno 11 dni. A moram povedati, da jo res uporabljam. Ni le modni dodatek na moji roki. Pa še to: Huawei Watch GT 4 se brezhibno sinhronizira z obema platformama (iOS in Android), kar zagotavlja, da nikoli ne zamudite nobenega »utripa«.

  Zasebnost in varnost podatkov sta najpomembnejši, saj zagotavljata brezskrbnost, medtem ko vi uživate v vodilnih tehnologijah, ki so vam na dosegu roke.

   

  Skratka, Huawei Watch GT 4 je več kot le pametna ura – je spremljevalec življenjskega sloga, ki združuje vrhunsko tehnologijo z elegantnim dizajnom. Z obilico funkcij za zdravje in telesno pripravljenost, možnostmi prilagajanja in brezhibno integracijo v vašo dnevno rutino je čas, da nadgradite svoj vsakdan z uro Huawei Watch GT 4.

  ocena bralcev
  3 od 2

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje