Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Si že opazovala mimoidoče mamice z nosilkami in se obenem spraševala, ali bi tudi sama to poskusila? Si prebirala o nosilkah ali pa se s prijateljicami pogovarjala in debatirala, če je to res dobro za otroka? Potem si na pravem mestu, da končno dobiš vse odgovore! Nosilke predstavljajo veliko prednosti in čas je, da tudi sama (občasno) voziček zamenjaš z njimi.

   

  nosilka

  Vsestranska Ergobaby nosilka praktičnega in udobnega dizajna!

  Zakaj sploh nosilke?

  Nosilke so super, saj so primerne za vse priložnosti. Preprosto se lahko sprehajaš, so zelo praktične na morju, izletih, na kavici v baru, v trgovini, prav tako pa ti ne predstavlja težav kot na primer pri vozičku – odpiranje vrat, prihrani ti prostor v avtomobilu in omogoča lažje premikanje v gneči. Prav tako pa so enostavne za uporabo, izredno udobne, lahke, zračne, omogočajo enostavno dojenje v nosilki in so primerne za pranje v pralnem stroju.

  Kdaj je čas za nosilke?

  Otroka lahko nosiš v nosilki vse od rojstva naprej. Bodi pozorna le, da izbereš takšno, ki omogoča položaj primeren starosti in razvojnim potrebam, saj je to pomembno za razvoj medenice in hrbtenice.

  Kako naj vem, da je otroku udobno?

  Brez skrbi, nosilke so narejene tako, da so primerno udobne ne samo tebi, ampak na prvem mestu tvojemu otroku. Otrok naj bo dovolj tesno ob tvojem telesu, visoko na prsih, v enakem položaju kot bi ga držala v rokah. Hrbet in glavica sta dobro podprta, v pokončnem položaju je otrok vedno obrnjen proti nam, s koleni dvignjenimi proti popku, z nogicami, podprtimi vse do kolen in z rokicami pred seboj. Prepričaj se le, da obraz ni prekrit z materialom in da ni sključen vase, kar pa zagotoviš z ustrezno podporo hrbta. Pomembno je še, da otroku ni prevroče ali premrzlo, ter konec koncu – le opazuj otrokovo počutje in njegova sporočila!
  Ko otrok doseže stabilnost – večina pri približno štirih mesecih, ga lahko nosimo tudi na boku. Na začetku mora imeti glavico še vedno dobro podprto, pozneje pa ima lahko roke tudi ven, da se prosto obrača in sodeluje.

  Kako naj izberem nosilko?

  Predlagamo ti atraktivno otroško trgovino Silly z zelo pestro ponudbo nosilk, pa tudi raztegljivih trakov za otroke. Navdušena boš nad ergonomskimi oblikovanimi mehkimi nosilkami, ki so zelo preproste za uporabo in jih radi uporabljajo tudi očetje. Omogočajo nošenje spredaj in zadaj tako, da je otrok obrnjen proti vam, nekatere pa tudi, da je otrok obrnjen stran od vas ter nošenje na boku.

  To pa je le nekaj naših predlogov:

  Tudi očetje so navdušeni nad njimi!

  Ergobaby4

  Nosilka Ergobaby omogoča štiri udobne in varne, ergonomske položaje, ki negujejo razvojno rast s tvojo ljubečo podporo in pozornostjo!

  Ergobaby 4 položaji 360 Performance Cool Air: Njegova zračna 3D Air Mesh podloga zmanjšuje potenje in omogoča optimalno temperaturo skozi vse leto, medtem ko njegovo edinstveno strukturirano široko sedišče, oblazinjene naramnice in posebaj širok pas zagotavlja izjemno udobje in ergonomijo v vseh položajih nošenja, vključno z nošenjem spredaj, ko je otrok obrnjen naprej. Z Ergobaby 360 nosilko je prvič omogočeno zdravo in pravilno nošenje otroka v vseh 4 položajih, vključno spredaj tako da je otrok obrnjen naprej, ki je z Ergobaby 360 nosilko udoben za otroka in za osebo, ki ga nosi.
  Nova strukturirana mehka nosilka Ergobaby 360 tako zagotavlja 4 udobne in ergonomske položaje za nošenje otrok: spredaj – obrnjen nazaj, na boku in hrbtu z dodano možnostjo v ergonomsko sedečem položaju spredaj, ko je otrok obrnjen naprej.

  Shopping postane z nosilko preprost in zabaven!

  Ergobaby Adapt v črni barvi je elegantna monochrome mehka nosilka!

  Adapt je prva Ergobaby mehka nosilka, ki brez vstavka za novorojenčka zagotavlja že znano Ergobaby udobje in ergonomijo za dojenčka od samega rojstva. Mehka nosilka Ergobaby Adapt omogoča tri ergonomske položaje nošenja otroka: spredaj proti sebi, na boku in na hrbtu. Adapt nosilka ima inovativen ergonomski sedalni del, ki se postopoma prilagaja otrokovi velikosti in na ta način raste z otrokom od novorojenčka do malčka.

  Sproščeni sprehodi v naravi!

  Ergonomska mehka nosilka Boba Carrier 4G Constellation je nova nosilka omejene izdaje Boba Carrier 4G s potiskom ozvezdja na hrbtišču.

  Ergonomska nosilka, ki objame otroka je dizajnirana s pomočjo alpinistov in je odlična alternativa klasičnim nahrbtnikom in kengurujčkom. Zaradi odlične egronomske podpore za starša in otroka, paščkov za noge in številnih možnosti prilagajanja, je univerzalna izbira.

  In še nekaj prednosti nosilk za tvojega otroka:

  • otroci imajo boljšo motoriko in koordinacijo
  • hitreje zaspijo in tudi dlje spijo
  • lažje opazujejo stvari okoli sebe, kot pa iz vozička
  • nosilka jih pomirja, v njej pa se počutijo varne

  Z nosilkami za otroke boš lahko takoj opazila morebitno spremembo v otrokovem razpoloženju, omogočajo tudi krepitev vezi z otrokom, prav tako pa je velika prednost ta, če imaš še enega večjega otroka. Vsakdanje življenje bo postalo bolj preprosto, zato pospravi neroden voziček in sama na lastni koži ugotovi, zakaj je cel svet navdušen nad ergonomskimi nosilkami!

   

  Prebrskaj po trgovini Silly in izberi primerno nosilko zase, očeta in svojega otroka. Nosilka je lahko tudi odlično darilo! 

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje