Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Tedenski horoskop:

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Trigon Venere in Marsa prinaša neko osebno sprostitev, romantiko in skladnost. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in učili se boste tudi diplomacije in sprejemanja. Prišli boste do spoznanja, kaj boste dali v ospredje. Po zvezdnih namigih se bodo izzivi nadaljevali v pogledu službe.

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Združili boste svoje znanje in romantično energijo. Prijetno se boste počutili doma in v intimnosti doma. Pridobili boste notranjo moč in pri tem vam bo pomagala retrogradna Venera. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati na glas si zapisujte. Sprostite se!

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Komunikacija vam bo predstavljala sol in aromo življenja. Glede na to, da bo v ospredju Venera, se bodo zadeve obrnile v pričakovani poti in tako boste našli dodatno motivacijo. Spremembe,  ki bodo vezane na četrtek ali petek bodo nadvse poučne in polne zabavnih dogodivščin.

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Do mlaja (sreda) boste naredili osebni prerez in poglobljeno sledili sebi in svojim občutkom.  Odkriti boste morali notranjo moč in drznost. Teden bo v znamenju komunikacije in pogovorov. Venera vam bo podarila magnetičnost in tako boste kos delavnim nalogam in paleti obveznosti.

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Srečo boste iskali vsepovsod in jo našli v globini svojega srca. Pridobili boste informacije, katere vam bodo v pomoč in oporo. Skozi cel teden vam bo naklonjen Neptun, ki bo prinesel očarljivost in ideale. Duhovna razpotja bodo poučna in ključna za osebno rast. V ospredju bo tudi umetnost.

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Mlaj (sreda) prinaša kar nekaj drznosti in učinkovitih rešitev. Narediti boste morali osebno analizo in slediti svojim vrednotam. Jasno je, da boste več na poti in med ljudmi. Pridobili boste tudi informacije, iz katerih izluščite modrost. Venera vam bo podarila srečo v ljubezni in pri denarju.

  Tehtnica

  23. 9. – 23.10.

  Združili boste lepoto in kreativnost. V svojem znamenju boste gostili Venero, ki vam bo podarila namige, kaj morate še spremeniti in zakaj. Srečo boste našli pri paleti obveznosti. Kljub vsemu bo modro, da si vzamete čas zase. Dolg klepet s prijateljico bo balzam za dušo in pot do osebnih rešitev.

  Škorpijon

  – 22.11.

  Kljub temu, da spadate med vodno znamenje, bo pred vami ognjevit teden. Teden bosta krojila Venera in Mars, ki prinašata romantiko, skladnost in prijetnosti. Narediti boste morali prerez in intenzivno slediti sebi. Od srede dalje (mlaj) vas čakajo preobrati in v osebno pomoč vam bo drznost.

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Pridobili boste zanimive in poučne informacije, katere vam bodo vlile zaupanje in vere. Nemirni boste v sredo (mlaj) in tedaj boste po eni strani predelali nekaj iz preteklosti in na drugi doživeli duhovno preobrazbo. Sprostite se!

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Rdeča nit tedna bodo odnosi in skozi to boste napredovali in pridobili nekaj dobrih iztočnic. V pomoč vam bo Jupiter, ki vam bo okrepil zaupanje in tako boste lažje dokončali zadeve. Prelomnica bo mlaj (sreda), ki prinese svobodo in določeno drznost in paleto učinkovitih rešitev ali idej.

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Pridobili boste zanimive informacije, katere vam bodo v pomoč in oporo. Mars vam bo podaril notranjo moč in drznost. Tako se boste lotili tistih stvari s katerimi ste odlašali. Odkriti morate svoje danosti. Iz vsake situacije se da izluščiti zrno modrosti in tako duhovno napredovati.

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Prelomnici tedna bosta v torek in sredo. Prva bo vezana na Neptuna in intuicijo. Pridobili boste navdih in tako stopili naprej. Druga na mlaj, ki vam bo v pomoč pri kreativnih odločitvah. Pod črto se obeta teden, ki bo ploden. Sprostila vas bo prijetna glasba in romantična energija.

  Tadej Šink, horarni astrolog

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje