Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Soft tamponi  (mehki tamponi) so idealni za posebne trenutke v življenju. Primerni so za sproščanje v savni, za uporabo med športom (tudi plavanjem) ter med spolnimi odnosi, kadar jih skorajda ne občutimo. Ob vsem tem pa so popolnoma preprosti za uporabo, saj jih lahko vstavimo in izstavimo z zgolj enim prstom!

  Pri soft tamponih sta na prvem mestu varnost in higiena — z rednimi dermatološkimi preiskavami in kliničnimi testi so ti sanitarni pripomočki dosegli popolnost na nivoju udobja in varnosti. Izdelani so iz okolju prijaznih snovi ter ne vsebujejo nikakršnih kemičnih substanc, kar izloči možnost notranjih nelagodnosti. Primerni so tudi za močnejši menstrualni tok.

  Mnoge prednosti soft tamponov vključujejo:

  – prijetno in udobno nošenje
  – primerno za uporabo med športom, sproščanjem in seksom
  – koži prijazen (higienski) material
  – preprosta uporaba
  – okolju prijazen
  – brez vsebnosti kemičnih substanc
  – ženski anatomiji se izjemno prilega

  Soft tamponi so preposti za uporabo!

  Soft tamponi so preposti za uporabo!

  Koliko tekočine vpije soft tampon?
  Kljub majhni teži tamponov (cca. 2 grama), je kapaciteta absorpcije relativno velika. Primerljiva je s kapaciteto običajnega sanitarnega tampona.

  Bo moj partner med seksom opazil soft tampon?
  Ne, a mora biti stavljen dovolj globoko – to pomeni, da se druga stran tampona dotika materničnega vratu. Pri ženskam, katerim primanjkuje lubrikacije, se lahko pri seksu pojavi rahla izsušitev, zato za v izogib temu uporabite lubrikant (predlagamo takšnega na vodni osnovi).

  Lahko soft tampone uporabljam skupaj z kondomi?
  Vsekakor! Površina soft tamponov je mehka in zato ne povzroča poškodb kvalitetnih kondomov. Ker mehkih tamponov ob nošenju skorajda ne občutimo, so primerna menstrualna zaščita za seks med spolnimi odnosi.

  Lahko soft tamponi povzročijo sindrom toksičnega šoka?
  Mnogo uporabnic skrbi možnost sindroma toksičnega šoka, katerega razvoj in posledice so bili povezani z običajnimi tamponi. Ob sledenju navodilom in pravilni uporabi se možnost razvoja omenjenega sindroma znatno zmanjša.

  Za več informacij o soft tamponih kliknite tukaj!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje