Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsak začetek je težak, presekati s starimi vzorci, ki nam ne prinašajo koristi, zdravja in zadovoljstva, prav gotovo ni lahko. Odločitev, da se bomo podali na novo, bolj zdravo pot ter svojemu telesu tako prihranili marsikatero bolezen, je tako ena tezjih, a na dolgi rok prinese veliko koristi.

  Barbara Čanžek se je vse življenje borila s prekomerno telesno težo, v lanskem letu pa se je odločila, da zaradi skrbi za svoje zdravje stopi na bolj zdravo pot – izgubila je več kot 50 kilogramov. Barbara dela kot frizerka in je nenehno v stiku s strankami, ki so njeno izgubo teže opazile, a komplimentu so takoj sledila vprašanja: »Joj, si morda žalostna? Utrujena? Si jezna? Kaj je narobe?« Barbara je točno vedela, zakaj – ob izgubi kilogramov je izgubila tudi polna lica, koža obraza se je povesila in celoten obraz je zaradi tega izgledal utrujeno, žalostno. Ob takšnih vprašanjih je hitro skopnelo zmagoslavje in navdušenje zaradi izgubljenih kilogramov in Barbara je spoznala, da mora poiskati pomoč.

   

  Dr. Silvia Samarin ji je po podrobni analizi fizionomije obraza in pogovoru o Barbarinih željah na področje obraza injicirala 8 ml dermalnih polnil ter ji tako povrnila svežino in polnost obraza.

   

  »Ljudje se v zadnjem času vse več odločajo za manjše posege, kot so dermalna polnila in botoks. Največkrat tako obrazu vračamo svežino, moje vodilo pri tem pa je, da mora vse še vedno izgledati naravno – nočemo zamrzniti časa, želimo si, da stranka v ogledalu še vedno vidi sebe, le v bolj sveži in spočiti različici, ki ji na ustnice prikliče nasmeh in jo samozavestno pošlje nazaj v svet. Staranje je naravni proces, ki mu ne more nihče ubežati, naš cilj je le gracieno staranje.« – dr. Silvia Samarin

   

  Barbara pravi, da so njene stranke in prijateljice takoj opazile, da je na njej nekaj novega, a vse so to spremembo opisovale kot: »Izgledaš spočita in zadovoljna!« In Barbara je prav to tudi postala. V novo leto je tako zakorakala bolj zdrava in samozavestna! Seveda z delom na sebi ni zaključila, za ohranjanje teže bo nadaljevala z uživanjem zdrave hrane in rednim gibanjem. Zdrav življenjski slog pa bo podaljšal življenjsko dobo tudi dermalnim polnilom.

   

  »Hialuronska kislina je naravno prisotna v telesu (koži) in telo jo najkasneje v roku leta razgradi. Efekt polnila tako počasi upada in večina strank pride na ponovno injiciranje. Je pa res, da lahko z zdravim življenjskim slogom in jemanjem določenih prehranskih dodatkov, življenjsko dobo polnila podaljšamo. To je lep dokaz, da je potrebno vzajemno delo in da tudi sama od strank pričakujem, da se obnašajo odgovorno in ljubeče do svojega zdravja.« – dr. Silvia Samarin

   

  Zdrav duh v zdravem telesu – star rek, ki ga šele sedaj pričenjamo razumeti v vsej njegovi razsežnosti. Telo je dom naši duši, le zdrav dom in zadovoljna duša pa sta recept za zdravega posameznika.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje