Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kuhan ali pečen? Ja, tukaj je sezona kostanja – lahko si ga preprosto privoščite med sprehodom po mestnem jedru. Lahko pa naredite uverturo v kostanjev piknik še s sprehodom po gozdu ter ga naberete kar sami. Jesenske barve so krasen vir polnjenja vaših baterij in sproščanja stresa. Narava je naš brezplačen terapevt, ki nam je vedno na voljo in nam ponuja najhitrejšo pomiritev. Ne pozabite pa, da v lepi in topli jeseni ne uživamo le ljudje, pač pa tudi klopi. Da se ne boste iz gozda vrnili s košaro kostanjev, dvema jurčkoma in nekaj klopi, vam lahko pomagajo oblačila Royal Robbins linije Bug Barrier.

  Petra Rosina, navdušena pohodnica, ki se je letos podala po znani Jakoboli poti – El Camino, je svojo izkušnjo z majico Bug Barrier opisala takole: »Iz nahrbtnika sem potegnila “rezervo”, majico z dolgimi rokavi, mehko in tako zelo prijetno na dotik. Prav nič mi ni bilo vroče v njej kljub dolgim rokavom, zvečer pa, po dveh litrih vode, ki sem jih popila in obilnem potenju, majica ni imela prav nobenega vonja. Ko sem se zapletla v veje s trnjem, sem bila znova presenečena, ker nisem potegnila ven nobene nitke … Da te majica ščiti pred komarji in klopi je njen plus. Prav tako ščiti pred soncem. Skratka, kljub vročini je bila ta majčka vsak dan z mano, ob jutrih so me dolgi rokavi prijetno greli, kasneje pa ščitili.«

  In res je tako. Njene tri ključne prednosti so:

  • se ne navzame vonja,
  • ščiti pred komarji, klopi in ostalim mrčesom ter
  • kvalitetna izdelava, zaradi katere bo vaša dolgoletna spremljevalka.

  Kako lahko oblačilo ščiti pred klopi?

  Majica Royal Robbins Bug Barrier je izdelana iz recikliranega poliestra, ki je na nivoju vlakna obdelan s sintetičnim insekticidom permetrinom, ki je prisoten tudi v naravi. S posebno tehnologijo nanosa Insect Shield so dosegli, da bo na oblačilih obstojen kar do 70 pranj, kasneje pa vam lahko nanos še obnovijo in majica bo resnično pridobila naziv trajnostnega oblačila, saj je ne boste želeli zamenjati. Kvaliteta šivov, izbira recikliranih materialov, večno aktualne barve ter klasični kroji pripomorejo, da boste oblačila vedno znova z veseljem oblekli in bodo z vami več kot le nekaj sezon.

  V kolekciji, ki vas bo ščitila pred drobnimi nadlogami: komarji, klopi in mušicami, najdete hlače, majice, jopice, jakne, nogavice in pokrivala zanjo in zanj. Veseli jih boste vsi, ki se radi sprehajate po travnikih in gozdovih, navdušeni gobarji in nabiralci ostalih gozdnih dobrot ter pohodniki.

  Oblačila Royal Robbins najdete v trgovinah Annapurna, Emporium in Rebel.

  Več na www.royalrobbins.eu

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje