Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Izjemen telefon Xiaomi 12T nas je s posnetimi fotografijami preprosti navdušil. Če ne verjamete, lahko preverite sami.

  GLAVNE PREDNOSTI telefona: 

  -Večje tipalo kot pri ostalih pametnih telefonih

  Ločljivosti 200 MP z velikim dinamičnim razponom omogoča res velike izreze posnetih fotografij – Xiaomi ProCut

  IZJEMNE KARAKTERISTIKE:

  • Xiaomi ProFocus
  • Face & Eye detection: izjemno hitra, avtomatska detekcija obraza in oči; vedno ostre fotografije obraza
  • Velika zaslonka objektiva F/1,7 omogoča mehko neostrino v globino in zajem v slabših svetlobnih pogojih

  IZJEMNE KARAKTERISTIKE:

  • In-sensor Zoom omogoča izjemno natančno zoomiranje pri fotografiranju
  • Širokokotni objektiv s 120-stopinjskim kotom zajema
  • Xiaomi Mega Nights način zajame odlične posnetke v slabih svetlobnih pogojih z nizkim digitalnim šumom na fotografijah
  • OIS, optična stabilizacija objektiva – omogoča ostre posnetke v slabših svetlobnih pogojih
  • 120 W ultra hitri polnilec napolni telefon v manj kot 20 minutah

   

   

   

  Vse-v-enem in za super zabavo: Redmi Pad

  Ključ do poglobljene avdiovizualne izkušnje Redmi Pad so štirje zvočniki, opremljeni z Dolby Atmos in hitrostjo osveževanja 90 Hz. Naprava z 10,61-palčnim zaslonom in nižjo vizualno zakasnitvijo je zasnovana tako, da izboljša vašo izkušnjo gledanja, in je prva tablica na svetu, ki je prejela certifikat SGS za nizko raven utrujenosti vida. Poleg tega je Redmi Pad pridobil certifikat s strani TÜV Rheinland, s čimer so vaše oči dobro zaščitene in se počutite bolj udobno tudi med gledanjem. Z izjemno širokokotno sprednjo kamero z 8 MP 105° in tehnologijo FocusFrame6 je naprava popolnoma usmerjena v skupinske video klice, s čimer nihče ne bo ostal izven kadra.

  Redmi Pad, ki ga napaja zmogljiva baterija 8.000 mAh in je opremljen z 22,5 W priloženim polnilnikom (podpira 18 W hitro polnjenje), zagotavlja neskončno zabavo pri maratonskem igranju, gledanju filmov ali celo večurnem fotografiranju.

  Xiaomi 12T PRO

  Model  Xiaomi 12T Pro ima kamero profesionalnega razreda, ki uporabnikom nudi izjemno izkušnjo fotografiranja s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom upodabljanja z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in Xiaomijevimi lastnimi naprednimi algoritmi AI, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske slike z visoko jasnostjo, močno nočno fotografijo in hitrim ostrenjem. Te skupaj z vrsto drugih optimizacij omogočajo zajem finih podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih ali pri fotografiranju hitro premikajočih se objektov – brez izgube izostritve.

  Fotoaparat ima tudi senzorsko 2-kratno povečavo, ki lahko izkoristi zmožnosti velikega tipala velikosti 1/1,22″ za fotografiranje idealnih portretov. S Xiaomi ProCut in Ultra burst vam Xiaomi 12T Pro pomaga inteligentno obrezati slike in ustvariti vsebino profesionalnega videza. Za visoko raven ustvarjalnosti pri snemanju filmov Xiaomi 12T Pro podpira video 8K v polni ločljivosti.

  Xiaomi 12T Pro je opremljen z najboljšim procesorjem Snapdragon z vodilnim 4 nm proizvodnim postopkom TSMC, ki izboljša zmogljivost CPU-ja za 16,7 % in GPE-ja za 11 % v primerjavi s Snapdragonom 8 Gen 1 ter zmanjša porabo energije za 33 % oziroma 30 %. Xiaomi 12T Pro, opremljen s sistemom za odvajanje toplote, ki ga sestavlja 65 % večja komora s 125% višjo toplotno pokritostjo materiala kot v Xiaomi 11T Pro, zagotavlja nemoteno uporabniško izkušnjo in odlično energijsko učinkovitost brez skrbi zaradi pregrevanja.

  SEDAJ ČAKA NA VAS V POSEBNI AKCIJI. PREVERITE TUKAJ. 

   

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje