Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Teden bo v znamenju aspekta med Merkurjem in Marsom, ki prinaša nekaj ugodnih rešitev in nemira. Poglobili se boste v tisto znanje, ki vam je uganka, pri tem pa bo v ospredju zvedavost. Napredek tedna bo v ljubezni, za samske bo na delu Amorjeva puščica, za vezane pa romantični izzivi.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Cel teden bo v znamenju zaključkov in novih začetkov. Aspekt med Venero in Jupitrom prinaša srečo, blagostanje in čarobnost. Izziv tedna pa bo sodelovanje. Predelati boste morali nekaj, kar je vezano na preteklost. Dan ljubezni: sobota.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Ljubezen bo sol in aroma življenja. Notranje se boste osvobodili in hrepeneli po čustveni varnosti. Naklonjen vam bo Merkur in Uran, tako se bodo spremembe vrstile ena za drugo. Sreča se skriva na strani pogumnih in omenjeno boste ugotovili tudi sami. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Simbol tedna bo bela vrtnica, ki v sebi skriva skrito moč preobrazbe. Slednje boste potrebovali, Merkur in Venera v vašem znamenju vam bosta v oporo in spodbudo. Odlikovale vas bodo prijetne besede, dobra družba in harmonična glasba. Konec tedna sledi finančni napredek.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Vrt vam bo podaril mir in ravnovesje – tako se boste uglasili z energijo narave. Notranje pa se bodo odvijale spremembe in novosti. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Neptun, posledično bo pomembno, da boste v ospredje postavili duhovnost. Igra usode vam bo naklonjena v ljubezni.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Mars bosta krojita teden, vnesla prijetno dinamiko besed in izzivov. Resnica je, da bo potrebno odpreti svoje srce in do sredine tedna ločiti zrno od plev. Obstaja povečana možnost, da se vam bo izpolnilo nekaj, kar si želite. Napredovali bodo tisti, ki bodo sledili svojim občutkom.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, v sebi skrivajo navdih in dobro voljo. V sebi boste morali poiskati nekaj dobrih iztočnic in ozavestiti, kaj vas osrečuje. Teden v sebi skriva napredek in nakazano je, da boste pogumno stopili naprej in svoje mnenje povedali na osvobojen način. Srečen dan: petek.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11

  Moto tedna bo, da se dobro z dobrim povrne. Omenjeno vam bo dalo krila, čeprav vam bo retrogradni Mars pomagal razumeti in doumeti določene okoliščine, ki so se zgodile. Moč misli bo tisto, ki prinaša napredek. Konec tedna vam bo Merkur podaril nekaj nemira. Popazite na svoje misli.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Raziskovanje vam bo v prenesem pomenu podarilo krila. Pomembno bo, da se boste prilagodili in naredili tisto, kar bo potrebno. Seveda boste pri tem iskali bližnjice in lažje poti. Aspekt med Venero in Jupitrom prinese nekaj dobrih iztočnic za napredovanje in romantične priložnosti.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Pred vami je občutljiv teden, toda iz tega se boste mnogo naučili. Intenzivnost Sonca in Saturna prinaša nekaj dobrih povezav in seveda to, da se boste dokazovali. Reka življenja bo simbolično odnesla nekaj, kar ste prerasli. Določili si morate osebne meje ter se jih držati. In to v celoti.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Duhovna energija vam bo dala krila, s tem pridobite notranjo moč in modrost. Učili se boste tako na svojih, kot na tujih napakah. Pomembno pa je, da v sebi najdete določen odgovor. Od četrtka dalje bo ugoden čas za pogovor in za izmenjavo mnenj. Popaziti morate na svoje zdravje (stegna).

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  Merkur in Venera v petem polju pomeni, da se bodo v tem tednu nadaljevale kreativnosti. In to ena za drugo. Dogodki se bodo v osnovi obrnili v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Povezava med Merkurjem in Jupitrom pa prinaša uspehe tako v ljubezni, kot poslovno. Sreča se skriva na strani pogumnih.

   

  Avtorsko delo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje