Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21. 3. – 20. 4.

  Mlada Luna vam bo naklonjena še posebej v četrtek, ko boste kos obveznostim iz preteklosti in ko bo jasno nakazano, da se v tem tednu rešite nekega bremena. Ustvarjalno energijo boste imeli na delovnem mestu. Seveda pa se bo potrebno zavedati, da se počasi daleč pride. Štela bo preudarnost.

   

  Bik

  21. 4. – 20. 5.

  Venera v Levu vam bo pomagala najti ustvarjalno energijo in tako se bodo zadeve odvijale v smeri, ki bo pričakovana. Življenje boste dojemali mnogo bolj sproščeno in tako uvidite lepote življenja. Poseben dan tega tedna bo četrtek, ko se odločite in stopite v ospredje. Dan ljubezni: petek.

   

  Dvojčka

  21. 5. – 20. 6.

  Merkur vam bo vlil moč, zaupanje in željo po pridobivanju novega znanja. Pomembno bo, da boste ozavestili svoje prednosti in pridobili zaupanje v moč življenja. Ljudje, kateri vam bodo v tem tednu prišli nasproti, vam bodo ogledalo. Od njih se lahko naučite mnogo uporabnih nasvetov in idej.

   

  Rak

  21. 6. – 22. 7.

  Teden bo v znamenju trigona Sonca in Saturna, ki simbolično prinaša seme, ki čaka na rast in razvoj. Potrebno bo znati ločiti zrno od plevel. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Srečo najdete zvečer, ko bo čas za romantiko v dvoje.

   

  Lev

  23. 7. – 22. 8.

  Dnevi, ki prihajajo, bodo nekoliko bolj naporni in hočete ali nočete, vas bo označevala trma. Bodite preudarni in prisluhnite svojim notranjim občutkom. Venera vam bo podarila moč in pravilne odločitve, tako boste sprejeli nekaj dobrih poslovnih odločitev. Res pa je, da skozi preizkušnje rastete.

   

  Devica

  23. 8. – 22. 9.

  Merkur in Venera v Levu se bosta dopolnjevala in prvi prinaša nekaj dobrih iztočnic v komunikaciji, pri sodelovanju in druga v prostem času. Teden bo v znamenju osebnega napredka in dobra popotnica do notranjega miru. Po zvezdnih namigih bo to čas, da se sprostite in uživate.

   

  Tehtnica

  23. 9. – 23. 10.

  Venera v Levu, ki je vaša vladarica, vnaša nekaj dobrih iztočnic in priložnosti za srečo. Nekaj previdnosti ne bo odveč v nedeljo, še posebej za tiste, kateri si boste želeli preveč. Srčni izvoljenec vam bo zaupnik in svetovalec. Če ste še samski, se v sredo odpravite na kakšno umetniško prireditev.

   

  Škorpijon

  24. 10. – 22. 11.

  Teden bo v znamenju trigona Sonca in Saturna in to prinaša nekaj intenzivnih sprememb. Nujno bo, da se boste znali umiriti in na zadeve pogledati iz svetle plati. Skozi paleto preizkušenj, ki se bodo vrstile v tem tednu, najdete moč in energijo za naprej. Počasi se daleč pride.

   

  Strelec

  23. 11. – 21. 12.

  Rast Lune vam bo simbolično vlivala upanje in zaupanje v moč življenja. Ustvarjalne misli so tiste, katere prinesejo nekaj dobrih iztočnic in ugodnosti. Zavedati se bo potrebno, da je previdnost mati modrosti. S srčnim izvoljencem se morate iskreno pogovoriti – najkasneje do četrtka.

   

  Kozorog

  22. 12. – 20. 1.

  Pred vami je zvedav teden, tako boste prišli do znanja, v katerem napredujete in najdete srečo. Koristne učinke bo imela sprostitev v naravi. Venera vam podari zaupanje v moč ljubezni in dobre iztočnice za napredovanje. Problemov ne pometajte pod preprogo, ampak jih aktivno rešujte.

   

  Vodnar

  21. 1 – 18. 2.

  Navdih za ustvarjalne dogodke boste črpali iz svoje notranjosti. Izvedeli boste več zanimivih novic in se osvobodili starega bremena. Prijatelji vam bodo smerokaz in omenjeno vam daje dobre ugodnosti. Srečo bo potrebno deliti in v četrtek se odpravite na neko zanimivo pustolovščino.

   

  Ribi

  19. 2 – 20. 3.

  V ponedeljek bosta moč združila Venera in Uran in to prinese ugodnosti in dobre iztočnice. Pri vas se bo to poznalo pri naravi dela, kajti delovni projekti se bodo nadaljevali eden za drugim. Na drugi strani boste iskali odgovore na svoja vprašanja in dobro bo, da si boste zaupali v celoti.

   

  Tadej Šink, horarni astrolog, deluje v okviru Astrološkega društva Modra Luna.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje