Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pred kratkim smo dobili v roke Huawei P60 Pro, najnovejšega paradnega konja podjetja Huawei, katerega cilj je zagotoviti vrhunsko izkušnjo pametnega telefona na področju oblikovanja, zmogljivosti in fotografije. Po času, ki smo ga preživeli z napravo, menimo, da je Huawei resnično presegel samega sebe.

  Ena od prvih stvari, ki smo jo opazili pri telefonu P60 Pro, je njegova elegantna steklena in kovinska zasnova, ki je vrhunska in udobna v roki. Impresiven 6,67-palčni zaslon LTPO s prilagodljivo frekvenco osveževanja do 120 Hz poskrbi za gladko sliko in resnično poglobljeno izkušnjo. Odpornejše steklo Kunlun Glass je prijeten dodatek, ki zagotavlja boljšo zaščito zaslona pred nepričakovanimi padci.

  Vendar pa je naš pogled pritegnilo čudovito ohišje z bisernim vzorcem, ki naj bi bilo za vsak telefon edinstveno. Vsekakor je nekaj posebnega in ne moremo si pomagati, da ga ne bi občudovali, kadarkoli držimo napravo v rokah.

  Zmogljivost, ki ne razočara

  Na podlagi preteklih izkušenj s Huaweievo serijo P smo pričakovali vrhunsko zmogljivost in P60 Pro nas res ni razočaral. Preizkusili smo ga skozi različne naloge in z lahkoto jih je opravil. Tudi med intenzivnim večopravilnim delovanjem in igranjem iger je delovanje ostalo gladko in hitro.

  Baterija s kapaciteto 4815 mAh in podporo za 88-vatno hitro polnjenje je še ena lastnost, ki jo cenimo, saj pomeni, da lahko telefon intenzivno uporabljamo ves dan, ne da bi na skrbelo za življenjsko dobo baterije. Na poti pa prideta prav tudi 50-vatna brezžična in 7,5-vatna možnost povratnega brezžičnega polnjenja.

  Prilagajanje novemu ekosistemu

  P60 Pro, ki deluje na operacijskem sistemu EMUI 13.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android, ponuja prijetno uporabniško izkušnjo. Huaweiev ekosistem HMS je od prepovedi poslovanja z Googlom prehodil dolgo pot in to se tudi vidi. Čeprav je trgovina AppGallery v središču tega ekosistema, sta se mi GSpace in GBox zdeli neprecenljivi orodji, saj uporabnikom omogočata dostop do Googlovih aplikacij in drugih aplikacij, ki niso na voljo v AppGallery. Z nekaj prilagajanja je uporaba telefona skoraj enaka uporabi običajne naprave s sistemom Android in trgovino Play.

  Fotografija, ki še naprej navdušuje

  Kot fotografskim navdušencem so nam bile vedno všeč zmogljivosti fotoaparata serije P in P60 Pro ni nobena izjema. Glavna kamera z izjemno osvetlitvijo, nastavljiva zaslonka in objektivi z visoko svetlobno prepustnostjo zagotavljajo živahne fotografije pri šibki svetlobi in neverjetne podrobnosti v temnejših razmerah. Navdušen sem bil tudi nad visokim dinamičnim razponom fotoaparata v zahtevnih svetlobnih razmerah, kot sta sončni vzhod in zahod.

  Zaslonka telefoto fotoaparata z ultra osvetlitvijo f/2,1 je še ena super funkcija, zaradi katere je nočno fotografiranje povsem enostavno. Izboljšane zmožnosti zajemanja svetlobe omogočajo, da med nočnimi sprehodi po mestu posnamemo osupljive fotografije, na katerih ujamemo lepoto neonskih luči v daljavi.

  Na splošno smo nad telefonom Huawei P60 Pro popolnoma navdušeni. Od njegove edinstvene zasnove do zmogljive zmogljivosti in odličnih fotografskih zmožnosti je pametni telefon, ki je presegel naša pričakovanja.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje