Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Razvijalec priljubljenih mobilnih iger podjetje Outfit7 je novo igro Mythic Legends ponudil uporabnikom pametnih telefonov Huawei preko uradne trgovine AppGallery.

  Povsem nova strateška igra RPG Mythic Legends prinaša neverjetne akcijske prizore, adrenalina polne bitke za več igralcev, nabor junakov z neverjetnimi močni in bogate nagrade, zato vam med igranjem nikakor ne bo dolgčas. Da je vroča in težko pričakovana igra hkrati z objavo v drugih večjih trgovinah z mobilnimi aplikacijami objavljena tudi v trgovini AppGallery, dokazuje njeno vse pomembnejšo vlogo vodilne svetovne platforme.

  Igra igralce izziva, da zgradijo elitno vojsko bojevnikov in se v areni spopadajo za končno zmago. Pomembno je, da bojevnike pametno izbirate ter združujete njihove borilne in čarovniške moči v kar najbolj optimalne bojne formacije. Igralec ves čas napreduje, odklepa mogočnejše junake in moči ter dobiva možnost spopasti se z boljšimi nasprotniki. S krajšimi časi in prilagodljivimi sejami imajo igralci na pametnih telefonih Huawei priložnost, da se kadarkoli borijo z resničnimi nasprotniki in bojevanje prekinejo, ne da bi ob tem izgubili že dosežen napredek. Kot eno najbolj težko pričakovanih novosti pa Mythic Legends odlikuje še visoka raven kakovosti, ki presega uveljavljena merila uspešnosti industrije. Pri tem uspešno združuje elemente iger strategije v realnem času (RTS), iger igranja vlog (RPG) in strateških iger.

  »Mythic Legends ni podobna ničemur, kar smo v podjetju do zdaj ustvarili. Ali kar je obstajalo«, je dejal Xinyu Qian, izvršni direktor podjetja Outfit7. »Strateške igre se vam lahko zdijo zastrašujoče, če z njimi niste seznanjeni. Zato Mythic Legends spodbuja učenje in ponuja zabavno izkušnjo polno nagrad in izzivov. Odločite se lahko za nekaj kratkih minut akcije, ali pa igrate več ur, natančno gradite vojsko bojevnikov, zmagujete in počasi napredujete.«

  »Danes je vznemirljiv trenutek za vse ljubitelje mobilnih iger, ki so nestrpno pričakovali izid Mythic Legends,« je dejal Jaime Gonzalo, podpredsednik za mobilne storitve pri Huaweiu. »Navdušeni smo, da je igra za prenos in namestitev na voljo v naši trgovini AppGallery. Tako imajo uporabniki telefonov Huawei možnost, da poskušajo zbrati najmogočnejšo vojsko, kar jih je imperij videl, ter sprostijo moč gospodarjev zveri, vitezov in čarovnikov nad svoje nasprotnike. Veseli nas, da smo del razburljive globalne predstavitve nove igre!«

  Huaweieve naložbe v lastni ekosistem naprav in storitev so povzročile porast aplikacij z integriranimi mobilnimi storitvami HMS. Takšnih je namreč že 187 tisoč, kar predstavlja kar 55,8 % medletno rast. Do sedaj je Huawei tudi zabeležil 5,4 milijona registriranih razvijalcev. Trgovina AppGallery pa deluje v 170 državah in mesečno beleži 580 milijonov aktivnih uporabnikov.

  Igro Mythic Legends za prenos iz trgovine AppGallery najdete na tej povezavi: https://appgallery.huawei.com/#/app/C105955613

  Povezan ekosistem naprav

  Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei WATCH GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner ter monitorja MateView in MateView GT.

  Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje