Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  SLOVENIA360 NA GORENJSKEM – RAZISKUJ LEPOTE SLOVENIJE IN SPOZNAJ TURISTIČNE DESTINACIJE SKOZI 360 PANORAMSKE FOTOGRAFIJE, POSNEMI SVOJO 360 PANORAMO IN SMUČAJ VIRTUALNO, ZABAVAJ SE Z MIHO DEŽELAKOM IN DUOM PUSTOTNIK TER ZADENI BOGATO NAGRADO

  V petek, 26. januarja 2018 bo od 12.00 do 18.00 potekal dogodek “Bodi zraven in 360 virtualen” spletnega portala www.slovenia360.si z bogatim “realnim in virtualnim” programom, nagradami in oddajanjem v živo iz mobilnega studia Radia Kranj pred picerijo Pod Jenkovo lipo v Dvorjah, ki bo poskrbela tudi za pogostitev obiskovalcev. Za dobro glasbeno zabavo pa bo poskrbel Duo Pustotnik ki vam bo ponudil obilo raznovrstne glasbe in dobre volje. Bogato dogajanje bo celo popoldne povezoval vsem znani Miha Deželak z Radia Kranj, ki vas bo obiskal s priljubljenim Radio Mobilom. Namen dogodka je promocija turizma in 360 doživetij preko portala www.slovenia360.si, na prav poseben in tudi sodoben način.

  In kaj je tisto, kar je sodobno, ta “virtualni program”? Čaka vas nepozabna izkušnja s 360-stopinjskimi vizualnimi vsebinami: smučaj virtualno v 9D simulatorju, posnemi 360 panoramo za svoj Facebook zid in raziskuj lokalno turistično ponudbo preko portala slovenia360.si – vse to in še več boste lahko doživeli na tej povsem brezplačni prireditvi.

  9D simulator je nekaj posebnega: na njem si lahko zas tonj ogledate kar 300 svetovnih lepot in čudes, s posebnimi VR očali pa se boste lahko iz zraka “sprehodili” po 360-stopinjskih panoramah Krvavca, Bleda, Portoroža in kar 160 drugih destinacij in lokacij po Sloveniji. To bo enkratno doživetje, ki ga preprosto morate izkusiti.

  Na 360 kolesu sreče se boste lahko potegovali za resnično bogate turistične, kulinarične in druge nagrade in morda boste prav vi tisti, ki boste svojo ljubo osebo popeljali na romantičen oddih ali večerjo, morda skupaj zasmučali na Krvavcu, se gostili z odličnimi dobrotami ali pa se podali v sobo za pobeg z vašo družbo.

  Tisti, ki pa boste smučali ta dan na Krvavcu, pa se vam obeta še prav posebno presenečenje. Naše prijazne in mične hostese vam bodo morda lahko ponudile prav posebno kamero, s katero se boste posneli v 360-stopinjski panorami in ko boste prišli v dolino, pa prejmete sliko s krvavške plaže.

  Slovenia360 je blagovna znamka turističnega portala www.slovenia360.si z največ turistične vizualne vsebine v Sloveniji, na katerem lahko tudi brezplačno priključite svojo turistično ponudbo in povečate možnosti rezervacij in obiskov. Ponuja več kot 160 360-stopinjskih panoram iz zraka najlepših predelov Slovenije, ambientov nastanitev, številnih aktivnosti in mnogo drugega.

  PANORAMSKI POGLEDI IZ ZRAKA NA LEPOTE SLOVENIJE IN TURISTIČNE DESTINACIJE

  Pogledi med nebom in zemljo segajo več kot 150 let nazaj.  Zgodovinski posnetek iz zraka je nastal na poletu z balonom, v katerega je avtor vzel fotografski aparat in prvi na takšen način poslikal Pariz. Tehnologija fotografije je čez toliko let omogočila ponovni prestižen posnetek ravno Pariza s 360-stopinjsko panoramo, ki danes dobiva svoje mesto v digitalizaciji medijev.

  360 panorame iz ptičje perspektive spremenijo pogled na arhitekturne in naravne znamenitosti. Lepote Slovenije s posnetki iz zraka, združeni na enem mestu, dobivajo nove dimenzije in uporabno vrednost.

  360-stopinjske panorame na Slovenia360 vam prikazujejo tudi in predvsem to, kaj vse lahko počnete v naši prekrasni domovini. Portal Slovenia360 je namenjen ponudnikom turističnih nastanitev,  ponudnikom različnih aktivnosti, turističnim vodnikom in agencijam, lokalnim turističnim organizacijam – vsem, ki se želijo predstaviti tistim, ki jim je portal tudi in predvsem namenjem vsem tistim, ki jih potrebujejo in se jih udeležujejo – vsem nam! In tako lahko na enem mestu najdemo naslednje informacije: 360 panoramski pogled iz zraka na destinacijo, 360 panoramo notranjih prostorov (virtualni sprehod),  Google street view, zemljevid, galerijo, video, opis in možnost rezervacije.

  Pa še nekaj za poznavalce: več kot tretjina (35 %) višjih tržnih strokovnjakov meni, da bo za digitalno trženje do leta 2019 namenjenih več kot polovica proračunskih sredstev podjetij namenjenih trženju, 37 % jih meni, da bo v digitalno trženje vloženo še več,. Tako je vsaj menilo 600 strokovnjakov v 11. državah, ki so sodelovali v raziskavi podjetja Accenture, izvedeni med novembrom 2013 in januarjem 2014 (Vir: slovenia.ifno, TTA 25.8.2014)

  www.slovenia360.si

   

   

   

   

   

   

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje