Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Prišel je čas, ko se veliko ljudi ubada z vsakoletnim problemom, ki se imenuje spomladanska utrujenost. Smo brezvoljni, lenobni, zmanjšana je fizična zmogljivost, velike pa so tudi motnje koncentracije.

  Nad utrujenost se lahko spravimo tudi z barvno prehrano. Uživajte svežo hrano in tisto hrano, ki uspeva v okolju, kjer živimo. Pijte veliko vode in kakšno skodelico kave raje zamenjajte s skodelico čaja.

  Ker smo ljudje energijska bitja, imajo barve velik vpliv na nas. Če poznamo osnovna pravila barv pri prehranjevanju, opremljanju, oblačenju, izbiri nakita in vseh drugih vidikih življenja, potem lahko živimo lepše in lažje, zlasti pa zdravo in uravnoteženo. Prava izbira barv pri nakupu nove obleke in nakita ima tudi velik vpliv na naše razpoloženje. Pomlad je tukaj in zakaj se ne bi poigrali z barvami? Izberite malo bolj drzne in žive barve. Znani so tudi zdravilni učinki barv, če poznamo vpliv posamezne barve na naše življenje, si lahko tudi s tem izboljšamo naše počutje.

  Pomladne pisane barve nam bodo pa same pomagale pri premagovanju spomladanske utrujenosti. Zato veselo v naravo in užijte dan.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje