Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Letošnjo praznično sezono bo zaznamovala premiera novega filma družbe Warner Bros. Pictures, Aquaman in izgubljeno kraljestvo, ki jo spremlja ekskluzivni napovednik v 8K in Aquamanovo kraljestvo SmartThings na spletni strani Samsung.com

  Ljubljana, 15. december 2023 – Premiera filma Aquaman in izgubljeno kraljestvo bo eden največjih filmskih dogodkov leta. Še pred premiero filma, podjetje Samsung Electronics napoveduje ekskluzivno partnerstvo s podjetjem Warner Bros. Pictures. Sodelovanje v praznični sezoni je sestavljeno iz dveh faz: globalne maloprodajne aktivacije in evropske digitalne aktivacije: Aquamanovo kraljestvo SmartThings. Kampanja bo zaživela v celotnem ekosistemu oglaševalskih kanalov podjetja Samsung. 

  Benjamin Braun, glavni direktor za trženje pri Samsung Europe, je dejal: “Sodelovanje z družbo Warner Bros. Pictures pri filmu Aquaman in izgubljeno kraljestvo, ki je ena njihovih največjih franšiz, je neverjetno. Pokazati, kaj vse zmore SmartThings, v kombinaciji z Aquamanovimi supermočmi, bo strankam omogočilo nepozabno izkušnjo. Možnost, da si kupci ogledajo ekskluzivni napovednik v ločljivosti 8K, je odličen način za odkrivanje izgubljenega kraljestva.”

  film

  V pričakovanju uradne premiere na velikem platnu 20. decembra mednarodno in 22. decembra v Severni Ameriki bo uradni napovednik filma Aquaman in izgubljeno kraljestvo na voljo izključno na Samsung televizorjih v trgovinah, kjer si ga bodo obiskovalci lahko ogledali v osupljivi ločljivosti 8K. Ta vznemirljiv korak naprej na področju vsebin 8K, ki je del širšega partnerstva za vsebine 8K med podjetjem Samsung in Warner Bros. Pictures bo prikazal zmogljivosti Samsung Neo QLED 8K in potrošnike navdušil za ogled filmov v kinematografski kakovosti še pred njihovo premiero. Maloprodajna faza bo kupcem omogočila, da postanejo junaki svojih domov, saj bo izpostavila sposobnost naših pralnih strojev, da ob uporabi energijskega načina SmartThings AI pomagajo zmanjšati porabo energije do 70 %.

  Aquamanovo kraljestvo SmartThings na spletni strani Samsung.com, ki je v Evropi začela delovati 11. decembra, obiskovalce popelje na potovanje po Aquamanovem kraljestvu. Tako lahko med drugim raziskujejo, kako s funkcijo SmartThings Find najti svoj pametni telefona Galaxy Z Flip5 ali svoje druge dragocene artefakte. Kako s funkcijo SmartThings Energy spremljati porabo energije (za kar ne potrebujete trizoba) ali s funkcijo Jet Live na robotskem sesalniku Jet Bot AI + Robot Vacuum na daljavo preveriti hišne ljubljenčke, ko ste odsotni od doma.

  Oboževalci lahko še pred premiero filma nakupujejo v kraljestvu Aquaman SmartThings na spletni strani Samsung in si ogledajo objave na družbenih medijih v Evropi.

  O filmu AQUAMAN IN IZGUBLJENO KRALJESTVO

  Režiser James Wan in Aquaman Jason Momoa se skupaj s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyo Abdul-Mateenom II in Nicole Kidman vračajo v nadaljevanju najdonosnejšega DC filma vseh časov: Aquaman in izgubljeno kraljestvo.

  Ker mu prvič ni uspelo premagati Aquamana, se Black Manta, ki ga še vedno žene potreba po maščevanju za očetovo smrt, ne ustavi pred ničemer, da bi Aquamana enkrat za vselej pokončal. Tokrat je Black Manta še bolj grozeč kot kdajkoli prej, saj razpolaga z močjo mitskega črnega trizoba, ki sproži starodavno in zlonamerno silo. Da bi ga premagal, se bo Aquaman obrnil na svojega zaprtega brata Orma, nekdanjega kralja Atlantide, da bi sklenil neverjetno zavezništvo. Skupaj morata pozabiti na razlike, da bi zaščitila svoje kraljestvo ter rešila Aquamanovo družino in svet pred nepovratnim uničenjem.

  film

  Film Aquaman in izgubljeno kraljestvo je režiral James Wan, producenti so Peter Safran, Wan in Rob Cowan. Izvršna producenta sta Galen Vaisman in Walter Hamada. Scenarij je napisal David Leslie Johnson-McGoldrick po zgodbi Jamesa Wana in Davida Leslieja Johnsona-McGoldricka ter Jasona Momoa in Thomasa Pa’a Sibbetta na podlagi likov iz DC, Aquamana sta ustvarila Paul Norris in Mort Weisinger.

  Warner Bros. Pictures predstavlja film Atomska pošast / produkcija Petra Safrana filma Jamesa Wana Aquaman in izgubljeno kraljestvo, ki bo v mednarodnih kinematografih na ogled od 20. decembra 2023, v Severni Ameriki pa od 22. decembra 2023, po vsem svetu ga distribuira družba Warner Bros. Pictures.

  O skupini Warner Bros. Pictures

  Skupino Warner Bros. Pictures sestavljajo Warner Bros. Pictures, New Line Cinema in Warner Bros. Pictures Animation. Warner Bros. sodeluje z najbolj navdihujočimi pripovedovalci zgodb na svetu in ustvarja izjemno zabavo za svetovno občinstvo na vseh zaslonih in platnih. Skupina Warner Bros. Pictures Group je že od svoje ustanovitve v ospredju filmske industrije in je še vedno vodilna ustvarjalna sila, ki ustvarja najširši nabor filmov za svetovni kinematografski spored.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje