Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ljubljana, 11. avgust 2023 – Nove naprave predstavljene na dogodku Unpacked konec julija so od danes na voljo v redni prodaji v Sloveniji. Ljubitelji tehnologije in uporabniki pametnih naprav lahko sedaj raziščejo različne inovativne možnosti, ki jih prinašajo nove naprave Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 serija in Galaxy Tab S9 serija.

  »Prvi odzivi uporabnikov na nove naprave Galaxy so izjemni, kar dokazujejo njihovi pozitivni odzivi v času prednaročil. Z Galaxy Z Flip5, Z Fold5, Watch6 in Tab S9 serijo želimo ponuditi najnovejše in najboljše v vsaki kategoriji ter našim potrošnikom zagotoviti nove in vznemirljive izkušnje, ki se prilagajajo različnim življenjskim slogom. Še posebej smo veseli, da naša vizija tako dobro deluje pri potrošnikih po vsem svetu,« je dejal TM Roh, predsednik in vodja MX (Mobile eXperience) Business, Samsung Electronics.

  Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 ponujata edinstvene izkušnje za vsakega uporabnika z elegantnimi in kompaktnimi oblikami, neštetimi možnostmi prilagajanja in visoko zmogljivostjo. Novi prepogljivi tečaj omogoča še enostavnejšo uporabo in ponuja estetsko uravnoteženo in trdno obliko. Poleg tega se telefona ponašata z dvema čudovitima novima barvama. Galaxy Z Flip5 sledi najnovejšim trendom z mentol zeleno barvo, Galaxy Z Fold5 pa osvežuje s prekrasnim ledeno modrim odtenkom. 

  Oba telefona sta zasnovana tako, da izpolnjujeta pričakovanja glede vzdržljivosti. Skupaj s podporo IPX8, okvirji Armor Aluminum in steklom Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, uporabljenim na zunanjem zaslonu in zadnjem pokrovu ohišja, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 zagotavljata zaščito, ki jo potrošniki pričakujejo.

  Galaxy Z Flip5: Ultimativna žepna naprava za samoizražanje brez kompromisov

  Nov večji zunanji zaslon na Galaxy Z Flip5 ponuja številne obstoječe in nove možnosti. Zagotavlja več možnosti prilagajanja, vključno z informativnimi in grafičnimi urami, ki se lahko ujemajo z obliko številčnice uporabnikove ure iz serije Galaxy Watch6. Zunanji zaslon ponuja več uporabnosti kot kdajkoli prej. Iz njega lahko uporabniki hitro in brez težav odgovarjajo na klice ali sporočila s polno tipkovnico, dostopajo do uporabnih informacij, preverijo vreme in poslušajo najljubšo glasbo. 

  S svojo edinstveno obliko ponuja tudi najbolj vsestransko izkušnjo kamere. V prepogljivem načinu lahko uporabniki zajemajo osupljive fotografije iz ustvarjalnih kotov brez uporabe rok. Tudi pregledovanje in urejanje posnetkov v tem načinu je hitro in preprosto. Uporabniki lahko na hitro preprosto pregledajo, prilagodijo barvni ton ali izbrišejo slike. 

  Galaxy Z Fold5: Ultimativna naprava za večopravilnost z velikim zaslonom

  Galaxy Z Fold5 v najtanjšem in najlažjem prepogljivem telefonu doslej ponuja izjemen, velik zaslon in vzdržljivo baterijo. To je telefon, ki vsakodnevno produktivnost ponese na novo raven. Na zaslonu lahko prikaže tri okna, v opravilni vrstici pa je lahko do 12 aplikacij hkrati, zato je prehajanje med njimi sedaj še toliko lažje. Tudi S Pen pisalo, ki je bilo prvič predstavljeno v tretji generaciji telefona Galaxy Fold leta 2021, je bilo sedaj izpopolnjeno, za še boljšo izkušnjo pisanja kot bi pisali po papirju. S pisalom je lažje upravljati tudi aplikacije.

  19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon omogoča, da uporabniki na poti naredijo več in jim nudi neprekinjeno gledanje, tako da lahko uporabniki uživajo v svojem najljubšem filmu v pokončnem ali ležečem položaju. Poleg tega se je največja svetlost povečala za več kot 30 %, do 1750 nitov, za optimalno izkušnjo gledanja na prostem, tudi pod močno sončno svetlobo.

  Mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy, izboljšuje grafiko in z uporabo umetne inteligence omogoča dinamično igranje in večigralske funkcije. Galaxy Z Fold5 lahko brez težav prenese maratonske igralne seanse z naprednim hladilnim sistemom, ki pametneje odvaja toploto za manjši zamik in brez padca zmogljivosti.

  Številne možnosti na večjem zaslonu

  Galaxy Watch6 serija prinaša najnovejše inovacije v svetu nosljive tehnologije z 20 % večjim zaslonom, ki zdaj lahko prikaže več besedila in večjo tipkovnico. Z elegantnim dizajnom in bogatim naborom funkcij postanejo te pametne ure nepogrešljiv del vsakdana. Zagotavljajo podrobno analizo dejavnikov učinkovitosti spanja, ki spremljajo uporabnikov čas spanja, cikel spanja ter telesno in duševno okrevanje, medtem ko nasveti za spanje pomagajo izboljšati spalne navade. Serija Galaxy Watch6 omogoča spremljanje zdravja, obveščanje uporabnikov o pomembnih obvestilih in zagotavljanje prilagojene vsebine.

  Idealen nadomestek za prenosni računalnik

  Tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije prinašajo zmogljivo produktivnost in zabavo v roke uporabnikov. Z visokokakovostnim zaslonom, visoko zmogljivostjo in priloženim S Pen pisalom ta serija uporabnikom omogoča ustvarjanje, raziskovanje in doseganje svojih ciljev na preprost in intuitiven način, ne glede na to, kje so. Na voljo so v treh modelih Galaxy Tab S9, Tab S9+ in Tab S9 Ultra in dveh barvah, grafitni in bež.  Vsi trije modeli imajo zaslon Dynamic AMOLED 2X, ki zagotavlja osupljive barve in vizualne podobe. Vision Booster pa uporabnikom omogoča uporabo tablice tudi v močno osvetljenih prostorih, zahvaljujoč inteligentnemu algoritmu, ki se prilagaja sončni svetlobi.

  Vse naprave sedaj že na voljo v redni prodaji, za telefone pa tudi posebna akcija

  Vse naprave so od danes, 11. avgusta, na voljo v redni prodaji  v Sloveniji. Za nakup Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 pa je na voljo tudi posebna prodajna ponudba v kateri lahko kupci telefonov prihranijo do 150 EUR. Akcija traja od 11. do 27. 8. 2023 več o njej pa najdete na zgornjih povezavah.

  O podjetju Samsung Electronic
  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje