Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ljubljana, 3. oktober 2023 – Podjetje Samsung Electronics je napovedalo, da bo 5. oktobra predstavilo film s priljubljenim glasbenikom BTS SUGA v glavni vlogi. Kot Samsung ambasador bo SUGA pokazal, kako na svoj edinstven način uporablja Freestyle 2. generacije, najnovejši Samsung vsestranski prenosni projektor. Film bo predstavljen na Samsung družbenih medijih, vključno s kanalom Youtube.

  BTS SUGA prikazuje uporabo projektorja The Freestyle 2. generacije namesto monitorja

  V filmu SUGA poudarja, da lahko projektor The Freestyle uporabljate kadar koli in kjer koli. “Nobenih drugih, samo SAMSUNG!,” poudari, ko pokaže, kako uživa v prenosnem projektorju.

  Prizor iz filma blagovne znamke z glasbenikom SUGA v glavni vlogi

   

  SUGA je na sejmu IFA 2023, ki je potekal v Berlinu v Nemčiji, presenetil obiskovalce, ko jih je pozdravil z zaslona in jih povabil, naj izkusijo The Freestyle 2. generacije

  SUGA je na sejmu IFA 2023 pozdravil obiskovalce na razstavnem prostoru podjetja Samsung Electronics.

  Samsung The Freestyle je izjemno lahki in preprosto prenosljivi projektor, ki je pred kratkim predstavil svojo 2. generacijo. Namen modela 2. generacije je na novo opredeliti prenosno projeciranje z novo dodano funkcijo Pametno ujemanje robov (Smart Edge Blending) in združljivostjo s Samsung platformo za pretočne igre Gaming Hub.

   

  O podjetju Samsung Electronics

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje