Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ljubljana, 2. oktober 2023 – Doma se radi vedno počutimo udobno. Samsung pa je s svojimi inovacijami na področju gospodinjskih aparatov poskrbel, da je naš dom postal tudi tehnološko napreden prostor, kjer naprave prevzamejo delo, s tem pa nam omogočajo več prostega časa zase. Izkoristite to neverjetno priložnost in obogatite svoj dom s fantastičnimi aparati Samsung po odličnih cenah in z dodatno garancijo za dolgoročno brezskrbnost.

   

  Jesenski užitki v kulinariki bodo še boljši z uporabo vrhunske Samsung pečice AIRVECTION-PYRO z dvema ventilatorjema. S tem modelom lahko popolnoma prilagodite način kuhanja različnih vrst jedi in ste bolj učinkoviti. Dva ventilatorja poskrbita, da bo peka dvakrat hitrejša, saj se ventilatorja vrtita v nasprotnih smereh, s čimer toploto enakomerno razporejata po pečici, zato se vse jedi pečejo pri enaki temperaturi in enako hitro. Pečica tudi hitreje doseže želeno temperaturo in je energijsko učinkovitejša.

   

   

  Za hitrejše in učinkovitejše pranje perila, je tu pametni pralni stroj Samsung WW90T986ASH. Ta naprava omogoča prihranek časa in prispeva k okoljski trajnosti. Tehnologija QuickDrive™ skrajša čas pranja za 50 % in hkrati prihrani 20 % energije, pri čemer ohrani visoko kakovost pranja. Njegov boben Q-Drum™ se vrti neodvisno, kar zagotavlja dinamično delovanje in boljše rezultate.

   

  Za učinkovito sušenje perila brez napora je ključen vrhunski sušilni stroj, kot je Samsung DV90T8240SH. Ta naprava omogoča sušenje perila s pomočjo umetne inteligence, ki se prilagaja vašim navadam, ponuja nasvete o ciklih in izbere pravi program sušenja, ki se ujema z izbranim ciklom pranja.

   

   

  Za učinkovito sesanje in popolno čistočo poskrbi zmogljiv sesalnik Bespoke Jet, ki očisti različne vrste tal z največjo močjo sesanja. Samsung je pri zasnovi tega sesalnika posebno pozornost namenil podrobnostim in funkcijam, ki zagotavljajo učinkovito in higiensko čiščenje brez puščanja prahu v zraku ali na tleh. Inovativna čistilna postaja Vse-v-enem samodejno izprazni koš za smeti in zadrži 99,999 % prašnih delcev, kar pripomore k čistejšemu okolju v katerem živimo. Ko sesalnik priključite na postajo, se samodejno izprazni in prične polniti baterijo.

   

  Izkoristite to izjemno priložnost in poskrbite za dolgoročno brezskrbnost! Ponujamo vam fantastično priložnost, da obogatite svoj dom s premium aparati Samsung po izjemnih cenah, obenem pa prejmete petletno garancijo, ki vam bo zagotovila brezskrbno uporabo vaših naprav v prihodnjih letih.

   

   

  Promocija velja od 2. 10. do 28. 10. 2023 ali do razprodaje zalog. Ne zamudite te priložnosti za kakovostne aparate po odličnih cenah! Več informacij o ponudbi najdete tukaj.

  O podjetju Samsung Electronics

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje