Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Galaxy Z serija z inovativno obliko, izboljšano z novim tečajem Flex Hinge za uravnoteženo oblikovno zasnovo, in profesionalnimi zmogljivostmi fotoaparata z edinstveno kamero FlexCam zagotavlja neprekosljivo izkušnjo zlaganja.

  Ljubljana, 26. julij 2023 – Podjetje Samsung Electronics je danes predstavilo peto generacijo zložljivih telefonov Galaxy: Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5. Kot vodilna v panogi ponujata edinstvene izkušnje za vsakega uporabnika z elegantnimi in kompaktnimi oblikami, neštetimi možnostmi prilagajanja in visoko zmogljivostjo. Nov tečaj Flex Hinge omogoča izkušnjo zlaganja, hkrati pa ponuja estetsko uravnoteženo in trdno obliko. Te neprekosljive zložljive naprave omogočajo izjemne zmogljivosti kamere, kot je FlexCam za fotografiranje iz ustvarjalnih kotov. Z visoko zmogljivostjo in optimizirano baterijo, ki jo poganja najnovejši procesor, Samsung Galaxy Z serija spreminja možnosti pametnega telefona – odprtega ali zaprtega.

  “Samsung z zložljivimi napravami revolucionarno spreminja mobilno industrijo, saj postavlja standarde in nenehno izboljšuje izkušnjo,” je dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. “Vsak dan več ljudi izbere naše zložljive telefone, saj ponujajo izkušnjo, ki si jo ljudje želijo in je ne morejo dobiti pri nobeni drugi napravi. Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 sta najnovejši napravi, ki dokazujeta našo zavezanost k izpolnjevanju potreb naših strank z inovativno tehnologijo.”

  Samsung dediščina inovacij in predanost kategoriji zložljivih naprav je ustvarila neverjetno vsestranske naprave, ki so sedaj na voljo. Z močnim prepričanjem o potencialu zložljivega formata ter vrhunskimi zmogljivostmi za raziskave in razvoj ter proizvodnjo je Samsung dosledno izpopolnjeval in optimiziral serijo Galaxy Z. Od ustvarjanja vsebin na novem oknu Flex Window naprave Galaxy Z Flip5 do nemotenega večopravilnega dela na napravi Galaxy Z Fold5 – ta serija zložljivih naprav Galaxy izpolnjuje in presega značilne potrebe današnjih uporabnikov.

  Poleg tega sta Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 skrbno zasnovana tako, da izpolnjujeta pričakovanja glede vzdržljivosti. Glavni zaslon je opremljen s plastjo za razpršitev udarcev in preoblikovano zadnjo stranjo za trdnejši zaslon. Skupaj s podporo IPX8, okvirji Armor Aluminum in steklom Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, uporabljenim na zaslonu Flex Window in zadnjem pokrovu, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 zagotavljata zaščito, ki jo potrošniki pričakujejo, dodatno pa jo izboljša tečaj Flex Hinge. Ta novi integrirani modul tečajev ima strukturo z dvema tirnicama, ki razpršuje zunanje udarce. 

  Galaxy Z Flip5: Ultimativna žepna naprava za samoizražanje brez kompromisov

  Galaxy Z Flip5 zagotavlja stilsko in edinstveno zložljivo izkušnjo z žepno napravo, ki je ustvarjena za samoizražanje. 

  Novo okno Flex Window, ki je zdaj 3,78-krat večje od prejšnje generacije, ponuja številne obstoječe in nove možnosti. Zagotavlja več možnosti prilagajanja, vključno z informativnimi in grafičnimi urami, ki se lahko ujemajo z obliko številčnice uporabnikove ure iz serije Galaxy Watch6, ter s stilskimi okvirji. Poleg tega novi ovitek Flipsuit Galaxy Z Flip5 zagotavlja zaščito naprave z zamenljivo kartico NFC, zato lahko uporabniki uskladijo zasnovo okna Flex Window in zasnovo ohišja za še več možnosti prilagajanja.

  Ko je Galaxy Z Flip5 zložen, ponuja več uporabnosti kot kdaj koli prej. Iz Flex Window lahko uporabniki hitro in brez težav dostopajo do uporabnih informacij. Z gradniki (Widgets) lahko preverijo vreme, nadzorujejo predvajanje glasbe in poslušajo najljubšo glasbo s pripomočkom Media Controller ali pa spremljajo najnovejše informacije s svetovnih borz s pripomočkom Google Finance. Preprosto si lahko ogledajo vse gradnike na prvi pogled in takoj preklapljajo med njimi s pritiskom na zaslon, da aktiviajo prikaz Multi Widget View. Poleg tega lahko uporabniki preprosto preverijo obvestila in dostopajo do hitrih nastavitev za Wi-Fi ali Bluetooth. Ne da bi odprli napravo, lahko pregledajo zgodovino klicev in vrnejo neodgovorjene klice ter odgovarjajo na besedila na poti s funkcijo Quick Reply s polno tipkovnico QWERTY in vidnostjo zgodovine klepeta.

  Galaxy Z Flip5 s svojo edinstveno obliko ponuja tudi najbolj vsestransko izkušnjo kamere na pametnem telefonu Samsung Galaxy. Z večjim okencem Flex Window lahko z zadnjo kamero uporabniki posnamejo visokokakovostne selfije. S kamero FlexCam lahko zajemajo osupljive fotografije iz ustvarjalnih kotov brez uporabe rok. Tudi pregledovanje in urejanje posnetkov v načinu Flex je hitro in preprosto. Uporabniki lahko s hitrim pregledom v oknu Flex Window preprosto pregledajo, prilagodijo barvni ton ali izbrišejo slike. Ko fotografirajo prijatelja, lahko z dvojnim predogledom (Dual Preview) v oknu FlexCam vidijo sebe, tako da lahko v realnem času opravijo prilagoditve za popoln posnetek. Poleg tega lahko s stabilizacijo fotoaparata Super Steady dosežejo gladek posnetek na poti, medtem ko funkcija Auto Framing poskrbi, da nihče ne ostane izven posnetka.

  Galaxy Z Flip5 zmogljivi izkušnji s kamero dodaja izboljšane rešitve z umetno inteligenco, ki poživijo vsako fotografijo. Za ustvarjalnost tudi pri šibki svetlobi z izboljšanimi možnostmi poskrbi funkcija Nightography, ki optimizira fotografije in videoposnetke v pogojih ambientalne osvetlitve. Algoritem za obdelavo slikovnega signala (ISP), ki ga poganja umetna inteligenca, popravi vse vizualne šume, ki običajno pokvarijo slike pri šibki svetlobi, hkrati pa izboljša podrobnosti in barvne tone. Z digitalno 10-kratno povečavo so fotografije jasnejše tudi od daleč. 

  Galaxy Z Fold5: Ultimativna naprava za produktivnost z velikim zaslonom

  Galaxy Z Fold5 v najtanjšem in najlažjem zložljivem telefonu doslej ponuja izjemen, velik zaslon in vzdržljivo baterijo. Enostavno ga je vzeti s seboj kamor koli, hkrati pa zagotavlja najmočnejšo zmogljivost v seriji Galaxy Z. 

  Galaxy Z Fold je bil pionir pri spreminjanju vsakodnevne produktivnosti z robustno izkušnjo velikega zaslona, ki se je razvila iz Multi Window in App Continuity do številnih funkcij, vključno z opravilno vrstico (Taskbar), povleci in spusti ter optimizacijo aplikacij tretjih oseb. Tudi S Pen Fold Edition pisalo, ki je bilo predstavljeno v tretji generaciji telefona Fold leta 2021, je bilo izpopolnjeno, da zagotavlja vrhunsko izkušnjo pisanja na telefonu Galaxy Z Fold5. Te funkcije in orodja skupaj zagotavljajo zmogljivo produktivnost na velikem zaslonu in uporabnikom omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli.  

  Izboljšana opravilna vrstica Taskbar omogoča dinamično produktivnost, saj lahko uporabniki hitro preklapljajo med pogosto uporabljenimi aplikacijami. Za učinkovitejše delo so zdaj na voljo do štiri nedavne aplikacije. Z novo izboljšano funkcijo vlečenja in spuščanja z dvema rokama lahko povečate produktivnost tudi pri premikanju vsebine med aplikacijami in zasloni. Enostavno se z enim prstom dotaknite in pridržite sliko v aplikaciji Samsung Galerija, z drugim prstom pa odprite aplikacijo Samsung Notes in povlecite ter spustite sliko. S skritim pojavnim oknom lahko aplikacija še naprej deluje v ozadju, kar uporabnikom omogoča gledanje video vsebin na celotnem zaslonu in klepet s prijatelji v plavajočem pojavnem oknu ob robu zaslona. 

  Novo tanjše in kompaktnejše S Pen Fold Edition pisalo omogoča lažje ustvarjanje opomb in zapisovanje idej v realnem času, hkrati pa ga je mogoče udobneje spraviti v žep. Tanek ovitek za S Pen pisalo je skoraj enako debel kot običajno ohišje za Fold in je na voljo v različnih slogih in barvah, tako da lahko uporabniki svoja S Pen pisala nosijo v slogu. 

  19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon omogoča, da uporabniki na poti naredijo več in jim nudi neprekinjeno gledanje na velikem zaslonu, tako da lahko uporabniki uživajo v svojem najljubšem filmu v pokončnem ali ležečem položaju. Poleg tega se je največja svetlost povečala za več kot 30 %, do 1750 nitov, za optimalno izkušnjo gledanja na prostem, tudi pod močno sončno svetlobo.

  Mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy, izboljšuje grafiko in z uporabo umetne inteligence omogoča dinamično igranje in večigralske funkcije. Galaxy Z Fold5 lahko brez težav prenese maratonske igralne seanse z naprednim hladilnim sistemom, ki pametneje odvaja toploto za manjši zamik in brez padca zmogljivosti.

  Prinaša pozitiven vpliv na planet

  Samsung še naprej dokazuje napredek pri uresničevanju okoljske vizije podjetja in pospešuje ukrepe, ki pripomorejo k doseganju ciljev, vključno z doseganjem ničelnih emisij ogljika do konca leta 2030 v oddelku Device eXperience. 

  Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 vsebujeta več različnih recikliranih materialov kot prejšnji generaciji, vključno z recikliranim steklom in aluminijem, ki sta bila reciklirana po uporabi ter reciklirano plastiko, pridobljeno iz zavrženih ribiških mrež, sodov za vodo in steklenic PET. Celo papir, uporabljen za embalažno škatlo, je izdelan iz 100-odstotno recikliranega materiala. 

  Te inovacije so bile načrtno zasnovane tudi za optimalno dolgo življenjsko dobo. Vsaka naprava ima pet let varnostnih posodobitev in štiri generacije nadgradenj operacijskega sistema, kar pomaga podaljšati življenjsko dobo izdelka.

  Razpoložljivost in posebna ponudba ob prednaročilu

  Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 sta od danes, 26. julija, na voljo za prednaročilo v Sloveniji pri pooblaščenih partnerjih Samsung. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite povezavo.

  Galaxy Z Flip5 bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 1.199 EUR, Galaxy Z Fold5 pa po priporočeni maloprodajni ceni 1.899 EUR.

  Galaxy Z Flip5 omogoča uporabnikom, da se izražajo z barvami, kot so mentol zelena, grafitna, kremna in barva sivke, ter z vrsto dodatkov, kot so prosojen ovitek za telefon, ohišje z zavihkom iz eko usnja, ohišje Flipsuit in enostavno prenosno silikonsko ohišje z obročem, s katerimi lahko ustvarijo bolj prilagojen videz. 

  Galaxy Z Fold5 je na voljo v ledeno modri, fantomsko črni in kremni barvi ter z različnimi ovitki, ki zagotavljajo praktičnost in slog, vključno s tankim ovitkom za S Pen pisalo, prosojnim ovitkom za telefon, ovitkom iz eko usnja in stoječim ovitkom s trakom.

  Če želite izvedeti več o Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5, obiščite spletno stran Samsung.

  Specifikacije

  ​Galaxy Z Flip5
  Zaslon Glavni zaslon 17 cm (6,7 palca) FHD+*

  Dinamični AMOLED 2X zaslon

  120-Hz prilagodljiva hitrost osveževanja (1~120-Hz)

  Infinity Flex zaslon (2640 x 1080, 22:9)

  *Glavni zaslon telefona Galaxy Z Flip5 je po diagonali velik 17 cm (6,7 palca) v polnem pravokotniku in 16,7 cm (6,6 palca), če upoštevamo zaobljene robove. Dejanska vidna površina je manjša zaradi zaobljenih robov in luknje za kamero.
  Zunanji zaslon 8,6 cm (3,4 palca) Super AMOLED 60-Hz zaslon*

  720 x 748

  306 PPI

  *Velikost zunanjega zaslona telefona Galaxy Z Flip5 po diagonali je 8,6 cm (3,4 palca) v polni pravokotni obliki. Dejanska vidna površina je zaradi zaobljenih robov in spodnjega izreza približno 95 % polne pravokotne površine.
  Mere in teža Zložen 71,9 x 85,1 x 15,1 mm
  *Debelina zloženega telefona Galaxy Z Flip5, merjena od vrha do dna stekla telefona Galaxy Z Flip5 
  Odprt 71,9 x 165,1 x 6,9 mm
  *Debelina telefona Galaxy Z Flip5 v odprtem stanju ne vključuje okvirja glavnega zaslona.
  Teža 187 g
  Kamera Sprednja kamera 10 MP selfi kamera

  F2,2, velikost slikovne pike: 1.22 μm, FOV: 85˚

  Zadnja dvojna kamera 12 MP Ultra široka kamera

  F2,2, velikost slikovne pike: 1.12 μm, FOV: 123˚

  12 MP širokokotna kamera

  Dvojne slikovne pike AF, OIS, F1,8, velikost slikovne pike: 1.8 μm, FOV: 83˚

  Procesor Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma za Galaxy
  *Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic. Snapdragon je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Qualcomm Incorporated.
  Spomin 8 GB spomina z 512 GB notranjega pomnilnika

  8 GB spomina z 256 GB notranjega pomnilnika

  *Razpoložljiva pomnilniška zmogljivost je odvisna od predhodno naložene programske opreme. Možnost pomnilnika se lahko razlikuje glede na trg.
  Baterija 3700mAh (tipična) dvojna baterija
  *Tipična vrednost, preizkušena v laboratorijskih pogojih tretje osebe. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju odstopanja zmogljivosti baterije med vzorci baterij, testiranimi po standardu IEC 61960. Nazivna zmogljivost baterije Galaxy Z Flip5 je 3591 mAh. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežno okolje, vzorce uporabe in druge dejavnike.
  Polnjenje Žično polnjenje*: Polnjenje do 50 % v približno 30 minutah s 25 W polnilcem** in kablom USB-C 3A***

  Hitro brezžično polnjenje 2.0****

  Wireless PowerShare*****

  *Žično polnjenje, združljivo s QC2.0 in AFC. Rezultati internih Samsung laboratorijskih testov, opravljenih s 25 W potovalnim napajalnikom, ko je bilo v njem 0 % preostale energije, z izklopljenimi vsemi storitvami, funkcijami in zaslonom. Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja in druge dejavnike.

  **25 W napajalnik je naprodaj ločeno. Uporabljajte samo polnilnike in kable, ki jih je odobril Samsung.

  ***Brezžično polnjenje je združljivo z WPC.

  ****Funkcija Wireless PowerShare je omejena na pametne telefone Samsung ali druge blagovne znamke z brezžičnim polnjenjem WPC Qi, kot so Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, serija S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, serija S21, Z Fold2, serija Note20, serija S20, Z Flip, serija Note10, serija S10, serija S9, S8, S7, S6, Note9, Note8, Note FE, Note5 in nosljive naprave, kot so Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch in Galaxy Buds. Morda ne deluje z nekaterimi dodatki, ovitki ali napravami drugih blagovnih znamk. Glede na omrežno okolje lahko vpliva na sprejem klicev ali podatkovne storitve.

  Odpornost na vodo IPX8
  *Na podlagi laboratorijskih preskusnih pogojev za potopitev v sladko vodo do globine 1,5 metra za največ 30 minut. Ni priporočljivo za uporabo na plaži ali v bazenu. Napravo sperite/sušite, če je mokra. Vodoodpornost naprave ni trajna in se lahko sčasoma zmanjša zaradi običajne obrabe. 
  Operacijski sistem

  Uporabniški vmesnik

  Android 13

  One UI 5.1.1

  Omrežje in povezljivost 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v 5.3
  *Zahteva optimalno omrežno povezavo 5G, ki je na voljo na izbranih trgih. Za razpoložljivost in podrobnosti se obrnite na svojega operaterja. Hitrosti prenosa in pretakanja se lahko razlikujejo glede na ponudnika vsebine, povezavo s strežnikom in druge dejavnike.

  **Razpoložljivost modela LTE se razlikuje glede na trg in operaterja. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na trg, operaterja in uporabniško okolje.

  ***Razpoložljivost omrežja Wi-Fi 6E se lahko razlikuje glede na trg, ponudnika omrežja in uporabniško okolje. Zahteva optimalno povezavo. Potreben je usmerjevalnik Wi-Fi 6E.

  Senzorji Senzor pospeška, barometer, senzor prstnih odtisov, žiroskop, geomagnetni senzor, senzor za pokrov, senzor svetlobe, senzor bližine
  Varnost Samsung Knox z Samsung Knox Vault
  SIM kartica Ena Nano SIM* in ena eSIM**
  *Kartica SIM je naprodaj ločeno. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na trg in operaterja.

  **Razpoložljivost eSIM se lahko razlikuje glede na različico programske opreme, regijo in operaterja. Pri operaterju preverite ali vaš mobilni omrežni načrt podpira eSIM.

  Barve Mentol zelena, grafitna, kremna, barva sivke*
  * Razpoložljivost barv se lahko razlikuje glede na trg, regijo ali prevoznika.
  ​ Galaxy Z Fold5
  Zaslon Glavni zaslon 19,3 cm (7,6 palca) QXGA+*

  Dinamični AMOLED 2X zaslon

  Infinity Flex zaslon (2176 x 1812, 21.6:18), 374 ppi

  120-Hz prilagodljiva hitrost osveževanja (1~120-Hz)

  *Glavni zaslon telefona Galaxy Z Fold5 je po diagonali velik 19,3 cm (7,6 palca) v polnem pravokotniku in 18,8 cm (7,4 palca) zaradi zaobljenih robov; dejanska vidna površina je zaradi zaobljenih robov manjša.
  Zunanji zaslon 15,7 cm (6,2 palca) HD+

  Dinamični AMOLED 2X zaslon

  (2316 x 904, 23.1:9), 402 ppi

  120-Hz prilagodljiva hitrost osveževanja (48~120-Hz)

  *Merjeno po diagonali je velikost pokrivnega zaslona telefona Galaxy Z Fold5 17,7 cm (6,2 palca) v polnem pravokotniku in 15,5 cm (6,1 palca) ob upoštevanju zaobljenih robov. Dejanska vidna površina je manjša zaradi zaobljenih robov in odprtine za kamero.
  Mere in teža Zložen 67,1 x 154,9 x 13,4 mm
  *Debelina zloženega Galaxy Z Fold5, merjena od vrha do dna stekla 

  Galaxy Z Fold5.

  Odprt 129,9 x 154,9 x 6,1 mm
  *Debelina zloženega telefona Galaxy Z Fold5 ne vključuje okvirja glavnega zaslona.
  Teža 253 g
  Kamera Sprednja kamera 10 MP selfi kamera

  F2,2, velikost slikovne pike: 1.22 μm, FOV: 85˚

  Kamera pod zaslonom 4 MP kamera pod zaslonom

  F1,8, velikost slikovne pike: 2.0 μm, FOV: 80˚

  Zadnja dvojna kamera 12 MP ultra široka kamera

  F2,2, velikost slikovne pike: 1.12 μm, FOV: 123˚

  Zadnja trojna kamera 12 MP ultra široka kamera

  F2,2, velikost slikovne pike: 1.12 μm, FOV: 123˚

  50 MP širokokotna kamera

  Dvojne slikovne pike AF, OIS, F1,8, velikost slikovne pike: 1.0 μm, FOV: 85˚

  10 MP telefoto kamera

  PDAF, F2,4, OIS, velikost slikovne pike: 1.0 μm, FOV: 36˚, 3X optični zoom

  *30-kratni optični zoom vključuje 3-kratni optični zoom in 30-kratni digitalni zoom s tehnologijo AI Super Resolution. Več kot 3-kratna povečava lahko povzroči poslabšanje slike.
  Procesor Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma za Galaxy
  *Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic. Snapdragon je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Qualcomm Incorporated.
  Spomin 12 GB spomina z 1 TB notranjega pomnilnika 

  12 GB spomina z 512 GB notranjega pomnilnika

  12 GB spomina z 256 GB notranjega pomnilnika

  *Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na trg ali kanal. Dejanski prostor za shranjevanje se lahko razlikuje glede na trg, model, velikost in obliko datoteke.
  Baterija 4400 mAh (tipična) dvojna baterija
  *Tipična vrednost, preizkušena v laboratorijskih pogojih tretje osebe. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju odstopanja zmogljivosti baterije med vzorci baterij, testiranimi po standardu IEC 61960. Nazivna zmogljivost baterije Galaxy Z Fold5 je 4270 mAh. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežno okolje, vzorce uporabe in druge dejavnike.
  Polnjenje Žično polnjenje*: Z adapterjem 25 W** in kablom USB-C 3A*** se do 50 % napolni v približno 30 minutah.

  Hitro brezžično polnjenje 2.0****

  Wireless PowerShare*****

  *Žično polnjenje, združljivo s QC2.0 in AFC. Rezultati internih Samsung laboratorijskih testov, opravljenih s 25 W potovalnim napajalnikom, ko je bilo v njem 0 % preostale energije, z izklopljenimi vsemi storitvami, funkcijami in zaslonom. Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja in druge dejavnike.

  **25 W napajalnik je naprodaj ločeno. Uporabljajte samo polnilnike in kable, ki jih je odobril Samsung.

  ***Brezžično polnjenje je združljivo z WPC.

  ****Funkcija Wireless PowerShare je omejena na pametne telefone Samsung ali druge blagovne znamke z brezžičnim polnjenjem WPC Qi, kot so Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, serija S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, serija S21, Z Fold2, serija Note20, serija S20, Z Flip, serija Note10, serija S10, serija S9, S8, S7, S6, Note9, Note8, Note FE, Note5 in nosljive naprave, kot so Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch in Galaxy Buds. Morda ne deluje z nekaterimi dodatki, ovitki ali napravami drugih blagovnih znamk. Glede na omrežno okolje lahko vpliva na sprejem klicev ali podatkovne storitve.

  Odpornost na vodo IPX8
  *Na podlagi laboratorijskih preskusnih pogojev za potopitev v sladko vodo do globine 1,5 metra za največ 30 minut. Ni priporočljivo za uporabo na plaži ali v bazenu. Napravo sperite/sušite, če je mokra. Vodoodpornost naprave ni trajna in se lahko sčasoma zmanjša zaradi običajne obrabe. 
  Operacijski sistem

  Uporabniški vmesnik

  Android 13

  One UI 5.1.1

  Omrežje in povezljivost 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
  *Zahteva optimalno omrežno povezavo 5G, ki je na voljo na izbranih trgih. Za razpoložljivost in podrobnosti se obrnite na svojega operaterja. Hitrosti prenosa in pretakanja se lahko razlikujejo glede na ponudnika vsebine, povezavo s strežnikom in druge dejavnike.

  **Razpoložljivost modela LTE se razlikuje glede na trg in operaterja. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na trg, operaterja in uporabniško okolje.

  ***Razpoložljivost omrežja Wi-Fi 6E se lahko razlikuje glede na trg, ponudnika omrežja in uporabniško okolje. Zahteva optimalno povezavo. Potreben je usmerjevalnik Wi-Fi 6E.

  Senzorji Senzor pospeška, barometer, senzor prstnih odtisov, žiroskop, geomagnetni senzor, senzor za pokrov, senzor svetlobe, senzor bližine
  Varnost Samsung Knox z Samsung Knox Vault
  SIM kartica Do dve Nano SIM* in ena eSIM**
  *Kartica SIM je naprodaj ločeno. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na trg in operaterja.

  **Razpoložljivost eSIM se lahko razlikuje glede na različico programske opreme, regijo in operaterja. Pri operaterju preverite, ali vaš mobilni omrežni načrt podpira eSIM.

  Barve Ledeno modra, fantomsko črna, kremna*
  * Razpoložljivost barv se lahko razlikuje glede na trg, regijo ali operaterja.

   

  O podjetju Samsung Electronic
  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje