Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V zadnjem sodelovanju z Netflixom Samsung s funkcijo Nightography telefona Galaxy S22 Ultra obeležuje premiero četrte sezone serije Stranger Things.

  Družba Samsung Electronics predstavlja kratek film z naslovom »Make STRANGER Nights Epic«, ki v ospredje postavlja napredne funkcije kamere Nightography telefona Galaxy S22 Ultra ter se obenem poklanja priljubljeni Netflix seriji Stranger Things. Videoposnetek je del stalnega sodelovanja med podjetjema Samsung in Netflix in je za ogled že na voljo na družabnih kanalih podjetja Samsung. Luč sveta je ugledal ravno v času, ko se je na platformi za spremljanje vsebin začela predvajati četrta sezona serije Stranger Things.

  V kratkem filmu je tema, navdihnjena s serijo Stranger Things, primerna kulisa za predstavitev nočnih fotografskih zmogljivosti telefona Galaxy S22 Ultra. V četrti sezoni serije Stranger Things noč odpira vrata v nenavaden svet – S22 Ultra pa je uporabljen za poustvarjanje tega posebnega sloga in pripovedovanje filmske zgodbe, ki prikazuje, kako ima tehnologija Galaxy moč, da ujame tisto, kar bi sicer v temi ostalo nevidno.

  Kako narediti noč epsko

  V filmu Make STRANGER Nights Epic mlado dekle med vožnjo s kolesom v zadnji žep pospravi svoj Samsung Galaxy S22 Ultra in se odpelje k prijatelju na zabavo ob ogledu Stranger Things 4. Med potjo se ji nehote vklopi videokamera, ki posname tisto, kar se skriva za njo v The Upside Down. Vsi navpični prizori s telefonom so bili posneti z napravo Samsung Galaxy S22 Ultra.[1]

  V kratkem filmu so kar najbolje izkoriščene tudi zmogljive funkcije kamere Nightography telefona Galaxy S22 Ultra, ki vključujejo glavno kamero s 108 MP in ogromen senzor z 2,4um slikovnimi pikami, ki ga poganja napredna umetna inteligenca. Ta omogoča zajemanje več svetlobe in podatkov za jasnejše in ostrejše videoposnetke, podnevi in ponoči.

  Ustvarjanje galaksije izjemnih vsebin

  Samsung in Netflix imata dolgoletno partnerstvo in sta že sodelovala pri posebej prilagojenih kampanjah, ki vključujejo več priljubljenih serij platforme za prenos vsebin. Januarja sta pričela integrirano kampanjo, s katero sta pomagala začeti drugo sezono serije Emily in Paris, med drugim sta oboževalcem omogočila, da “obrnejo scenarij” in postanejo glavni lik na svojem animiranem plakatu prek telefona Samsung Galaxy Z Flip 5G.

  Samsung in Netflix sta sodelovala tudi pri ustvarjanju kratkega filma Bridgerton za predstavitev serije Galaxy S22 na dogodku Unpacked v februarju. V triminutnem skeču skušajo inovatorji pridobiti pozornost kraljice Charlotte iz Bridgertona. Izumitelju lordu Tristarju to uspe, ko predstavi svojo vizionarsko stvaritev – ogromne neoklasicistične slike Galaxy S22 Ultra, ki bodo pripravljene v 209 letih.

  Samsung in Netflix bosta še naprej sodelovala pri ustvarjanju privlačnih in visokokakovostnih vsebin, ki jih imajo ljudje radi.

  Po majskem izidu prvega dela Stranger Things 4 je prvenec podjetja Samsung Make STRANGER Nights Epic prišel dan po tem, ko je Netflix objavil uradni napovednik za drugi del, ki bo izšel 1. julija. Za ogled kratkega filma Make STRANGER Nights Epic obiščite Samsung YouTube kanal.

  ###

  O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.

  O družbi Netflix, Inc.

  Netflix je vodilna svetovna storitev pretočne zabave z 222 milijoni plačanih članov v več kot 190 državah, ki uživajo v televizijskih serijah, dokumentarcih, celovečernih filmih in mobilnih igrah v najrazličnejših žanrih in jezikih. Člani lahko gledajo toliko, kolikor želijo, kadar koli in kjer koli na katerem koli zaslonu, povezanem z internetom. Člani lahko predvajajo, prekinejo in nadaljujejo z gledanjem, vse brez oglasov ali obveznosti.

   

  [1] Posneto z Galaxy S22 Ultra. Kakovost zajetih posnetkov se lahko razlikuje glede na okoljske razmere. Snemanje v zadnjem žepu in bitja Stranger Things so bila dodana v postprodukciji za ilustrativne namene.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje